Jump to content

Recommended Posts

• Replies 179
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest dabelM
Posted (edited)

Bohužel budu mimo ČR :wallbash:

Edited by dabelM
Posted

Martar potvrzuje účast, 16 - 18 hod, pak musím mazat. Už se těším.

• 2 weeks later...
Posted

Berte ahoj,

doufal jsem, že mi to vyjde, ale budu bohužel pracovně na opačném konci republiky, takže mám smůlu. Každopádně doufám, že jsem si ji na letošek vybral a další chrono/cigar srazy už zvládnu.

Přeji uvolněnou atmosféru všem zúčastněným, Prischerovi pevnou ruku na spoušti a dobré světlo, a tobě jako organizátorovi potěšení z akce!

:cheers:

Posted

Zdravím, budu se muset omluvit- díky "kalamitě" na mě ve středu vyšel pojízdnej úřad a z toho se dřív prostě nedostanu. Je mě to líto.

Posted

Tak nejenom mantak, nividic a kuncak7, ale i Bert to odpískal. Má rýmičku. Takže celá akce je ZRUŠENA, na novém termínu se dohodneme později.

Posted (edited)

Ach jo, tihle neotužilí češi, leští potápěčský military hodinky v přetopených vysušených domovech ....... uzdravte se brzy, pánové !!

Edited by cigi
Posted

To je bordel, tohle, bych ho vykurýroval, nastydlýho potápěče :furious:

Hlavně se uzdrav Berte, kamaráde :lol2:

Posted

Ach jo, tihle neotužilí češi, leští potápěčský military hodinky v přetopených vysušených domovech .......

To je bordel, tohle, bych ho vykurýroval, nastydlýho potápěče :furious:

:lol2: :lol2: :lol2:

Posted

Objevil jsem vlákno dnes, pohledal termín, už si zajistil možnou účast protože s Bertem se stejně musím potkat (a Orlíky  všechny viděti = zážitek)

no a on se nechá nakazit,  tož se dej do kupy chlape!

Posted

Jestli jsem to přivolal já, tak se všem omlouvám. Ale já su zdravej, mladej potápěč :)

A snad dá Bert nějaký rozumný datum s předstihem, ať se dá plánovat.

Posted

Kamil píše o novém termínu, jako by bylo jistý, že to Bert přežije... Rýmička, to není žádná p.del. Nedávno jsem jednu měl, vím o čem mluvím.

Posted

Také jsme bystře zařadili doutníkový sraz DSPBCH , jako pietní vzpomínku na zdraví našeho přítele  :goof: