Přejít na obsah

Dobré servisy hodinek Plzeň


Doporučené příspěvky

před 19 hodinami, tomasteckavesely napsal:

No, vidim ze v Plzni mame prd. A to bych taky potreboval nejakej servízek, a zrovna taky seika :)

 

Jo, je to slabota, ten FoxStore/Hodinářský dům jsem vyzkoušel a rozhodně nemůžu doporučit.

První věc - na webu je adresa na Roudnou, ale tam hodinky vůbec nedělají, a když jsem tam přišel a paní/slečna zlatnice mě posílala do Plazy, tak jsem ji na chybu upozornil a poprosil, zda by to nemohli opravit. Paní/slečna mě sice slušně, ale v podstatě poslala někam, že to není její problém. Pak jsem je na chybu ještě upozorňoval mailem. Bez reakce, a blbě to tam maj furt (jsou to tak dva měsíce).

Nicméně do té Plazy jsem šel a nechal jim tam hodinky na kontrolu, opravu lunety, regulaci a tlakovku. Předání v pohodě. Za asi týden mail, že by hodinky poslali do Koscomu, protože neumí tlakovku na 200 m, prý jen 100 m, k tomu kalkulace ceny od Koscomu a cena dopravy. Cena byla OK, tak jsem souhlasil. Za nějakou dobu hodinky zpět, ale při vyzvednutí jsem se nestačil divit. Luneta opravená bez problému, ale paní ve Foxu (dvě tam na to byly) mi tvrdily, že tlakovka se nedělala, protože strojek v Koscomu vyregulovali bez otevření pouzdra. No čučel jsem jak vyvoraná vrána a nevěřícně poprosil o nějaké vysvětlení, jak je to jako možné. Odpověď jen, že neví, že prý tam na to v té Praze mají nějaký přístroj. No velmi nevěřícně jsem hodinky převzal, odešel a téměř okamžitě psal do Koscomu, jakože WTF, co to tam mají za zázračnou technologii. Z Koscomu reakce příkladná – samozřejmě že regulace bez otevření nelze, tlakovka určitě proběhla, ale pokud jsem nedostal papír, tak že prý ať se zastavím, zdarma zopakují. No, a když jsem tohle info z Koscomu přeposlal do Foxu, jakože teda WTF se mi to snažily nakecat (samožřejmě naprosto korektně a slušně), tak mi přišla taková dost ublížená omluva, že je jim to teda líto, ale zkrátka nejsou neomylní a že si to spletli s jinou zakázkou (takže tu nemožnou bezotvírací regulaci asi ve skutečnosti teda provedli někomu jinému).

Nikomu neberu právo na omyl, ale tohle není omyl, to je diletantnství.. U mě teda skončili. 

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Po letech...

Možná se na Plzeňsku blízká na lepší časy, v Kaznějově nedávno otevřel svoji hodinářskou dílnu nový hodinář František Škutil, https://www.felixestetikus.cz/

Předevčírem jsem ho navštívil a nechal jsem mu k opravě vintážní Seika. Solidní jednání, vřelý přístup tak uvidíme jak to dopadne s opravou, ale mám velmi dobrý pocit. 

Tak snad se na plzeňsku, když už ne přímo v Plzni, dočkáme slušného hodináře...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Takže včera jsem si vyzvedl u pana hodináře Škutila (viz. horní post) vintage Seiko po kompletním servisu a jsem naprosto spokojen. Cena, rychlost, komunikace a hlavně samozřejmě práce!

Jsem rád, že po dlouhých letech máme na Plzeňsku zase hodináře a ne jenom měniče baterek!

IMG_1323.jpg

61d9ea12-7e54-465b-8e22-46150d2dc3c0.JPG

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 4 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...