Přejít na obsah

Jaké Tag Heuer máte na ruce?


p3k

Doporučené příspěvky

A tak jsem před Vánoci podlehl slevovemu šílenství co teď v US na netu panuje a nemohl jsem si vybrat mezi několika favority a nakonec moje oči spocinuli na TH a věděl jsem, ze je to ono. I přes 39mm průměr nevypadají malé, zpracování super a pocit z nošení ještě lepší. Jsem rad, ze jsem se k teto značce oper vrátil.

 

post-7803-0-74140100-1450736146_thumb.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

A tak něco se mi od nich líbí, třeba Carrery, ale spolehlivost si představuji trochu jinak :-) Mé manželky professional už taky nepřeklápí datum na dvou dnech, vypadl lumi bod a přestala cvakat luneta. TH no... Ale značku jako takovou mám rád, to zase ano.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

a tak do sauny dobrý :-)

 

Aušusové Aquaracery,ale když už je mám, tak proč je nevyvětrat :-) Už i písmenka z lunety mizí, strašnej to kýč....

 

 

Zas je tak nezatracuj.....jsou to věrné a spolehlivé hodinky  ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chlapci a chlapi, tak asi jsem měl štěstí, ale mé první Carrery CV 2010 z roku 2005 vydržely uplně všechno, den co den, moře , písek, stavba......asi 8let bez jediného servisu, servis jsem jim dopřál hlavně za odměnu , podle mě by ještě dva ročky udělaly......asi štěstí. Za mě tedy klobouk dolů, nikdy ani náznak orosení. A to jsem měl prej každej rok dělat tlakovku :-) Mám tu značku rád ,protože jsem blázen do všeho co voní benzínem a hujer se tomu docela věnoval......A ikdyž je nepovažuju za nějaký vrchol hodinařiny, přeci jen nějakou stopu v tomto oboru zanechali. Pro mě byly carrery super univerzály prostě ke všemu, pravdou je, že se mi od nich vždy líbí tak 10% z produkce.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...