Jump to content

Jaké Tag Heuer máte na ruce?

p3k

Recommended Posts

A jeden pořádnej motorsport.

Bodie včera ty svý Manhattany rozbil :-) A místo nich dostal od kolegů náhradu - hodinky s medvídkem :D

Ale tenhle pořádnej motorsport můžu - překvapuje mě, že dělali i různé varianty, já mám ty excentry na Gulfech černý...

Dnes jsem na ruce vystřídal 4 modely Monaco :-) A ikdyž bych svoje Gulfy neměnil, i ty ostatní (včetně nové Vintage verze Caliber 11) by mi ve sbírce nevadily...

post-36928-0-72823300-1452780853_thumb.jpg

Moje prvé.. prvý deň na ruke..  :goof:

attachicon.gifIMG_3836.JPG

Nádherný... Mrzí mě, že nechali tyhle klasické Carrery pouze v hnědé a černé verzi. Já mám modré a musel jsem je shánět "ojeté" (skončili s nima snad v 2009).

PS: to auto, ve kterém sedíš bude taky libovka :notworthy:

Dnes jsem na ruce vystřídal 4 modely Monaco :-) A ikdyž bych svoje Gulfy neměnil, i ty ostatní (včetně nové Vintage verze Caliber 11) by mi ve sbírce nevadily...

Na této fotce jasně vidím, že máme ty pravé  ;) , že jo Rybíz  :D

Na této fotce jasně vidím, že máme ty pravé ;) , že jo Rybíz :D

Neberu vám to a Karussell s váma bude taky souhlasit. Jen sem chtěl říct,že naživo jsou ty nový taky parádní. Ale Gulfy za ně měnit nebudu (zatim :-) )

Jo a pár porovnávacích fotek ještě tady : http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/84186-co-ř%C3%ADkáte-na-nové-monaco-xcaw211p/page-2

Edited by WRXSTi

Neberu vám to a Karussell s váma bude taky souhlasit. Jen sem chtěl říct,že naživo jsou ty nový taky parádní. Ale Gulfy za ně měnit nebudu (zatim :-) )

Jo a pár porovnávacích fotek ještě tady : http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/84186-co-ř%C3%ADkáte-na-nové-monaco-xcaw211p/page-2

No jasný, že souhlasím :-) Jsou nej :-)