Jump to content

Jaké Tag Heuer máte na ruce?

p3k

Recommended Posts

V 14. 11. 2024 v 13:39, gabik napsal:

Venecek me inspiroval. A zjistil jsem, ze potrebuju poradny RGB svetla :) Ty bludicky co mam jsou jenom na prisviceni.image.thumb.jpeg.589458d639972ab3b43297916bc99325.jpeg

Přiznám se, že Tagy mě moc netáhnou, ale tyhle a zelené jsou fakt krásné. Přemýšlím, že bych je také někdy zkusil. 

spona: Parada, k ty kosili to jde dobre.

eponiomos: Oboje, i ty Zeleny jsou nadherny. Ja dycky chtel batmany, tak jsem vzal modry, ale byla to tezka volba. Ted v sobotu jsem v ramci SEWu obehnul celej Koscom a okukoval i ty zeleny ve vitrine :D Plus to beznaradovy nastavovani spony je paradni.

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
3 hours ago, Humanzero said:

Nádhera, řeším titan/karbon hodinky napříč značkami a jsou ve výběru. 

Diky 🙂. Vzhladom na velkost a hlavne hrubku su Monaco v titane podstatne pohodlnejsie nositelnejsie ako ocelove 😉. A su myslim v titane aj v inej farebnej verzii.

Co sa tyka titanu, za mna osobne je topka "briliant hard titanium" od GS. Urobili takych ale len 5 modelov, pokial viem, z toho mam 2 (zatial 🤣)

před 4 hodinami, bluman napsal:

Diky 🙂. Vzhladom na velkost a hlavne hrubku su Monaco v titane podstatne pohodlnejsie nositelnejsie ako ocelove 😉. A su myslim v titane aj v inej farebnej verzii.

Co sa tyka titanu, za mna osobne je topka "briliant hard titanium" od GS. Urobili takych ale len 5 modelov, pokial viem, z toho mam 2 (zatial 🤣)

GS  mě neberou, třeba to přijde časem:) TH se mi líbí jen tyto, plus mám ve výběru něco od Omegy, IWC, Breitling a Tudor.

• Upvote 1