Přejít na obsah

Alpina Alpiner 4 GMT


Bells

Doporučené příspěvky

  • po 4 týdnech...
  • Odpovědi 383
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Bladerunner paráda! Sám jsem nad Hirsch Robby s červenou uvažoval, ale nakonec padla volba na černo bílý Tiger, ovšem jak je vidět, tak ta červená k hodinkám krásně sedí a rázem jsou takové živější. Nepůsobí to ani nijak přeplácaně, čehož jsem se s tou červenou bál. Sakra asi bych ho měl opravdu zvážit do komba k Tigeru.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bladerunner, tak to jsem rád, že jsem takto pomohl, vypadá to fakt dobře, sakra mám těžkého brouka v hlavě a to jsem si říkal, že teď už bych mohl dokoupit origo tah...hm možná se zase na chvilku odsune :)

 

Dan83 - nevypadá to zle, jen mě tam ty koncovky teda chybí, u tahu mi to přijde takové divné, nevím, ale jinak strukturou to k Alpinám celkem pěkně ladí, zkus hodit ještě nějaké další foto z více úhlů.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

1. Alpina sponu som musel z Hirsch remienka dať preč, lebo sa strašne ťažko odopínali hodinky a pravdepodobne by došlo k predčasnému poškodzovaniu remienka /ale to robila aj na origo krokodílovi- je síce pekná, ale funkčne nedotiahnutá/. Takže na Hirsch remienku Hirsch spona.

2. Trocha mi nesedí dĺžka remienka. Preferujem skôr voľnejšie zapnutie remienka/ťahu a nevadí mi napr. pri Monsteroch na ťahu, keď trocha cestujú po zápästí hore-dole. Teraz Alpiny s týmto Hirsch remienkom pri zapnutí na 4. dierku pocitovo príjemné, ale trocha sa pretáčajú zo strednej pozície. Pri zapnutí na 5. dierku sedia pevne, ale mám taký pocit, akoby ma trocha škrtili. :mellow:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co se týče spony, tak s tou mám obdobný problém, zapínání, respektive odepínání jde hůře, ale to mě ve výsledku až tak netrápí, když to dělám jen ráno a večer, takže jsem si na to tak nějak navykl :) Co se týče poškození řemenu, tak ona je ta spona na vnitřní straně poměrně dost ostrá a proto ten řemen tolik drbe, to jsem vyřešil po pár radách zde na foru lehkým zapilováním hrany, není to nijak vidět, ale řemenu to hodně pomohlo, protože už se do něj spona tolik nezařezává a tím pádem ho neničí. Kdybys to chtěl zkusit, tak stačí jemný pilníček, kterým to zaoblíš a následně nějakým opravdu hodně jemným šmirglem to vezmeš úplně do ztracena, práce na pár minut.

 

S délkou už pár lidí mělo problémy, to nejsi jediný, namátkou jsem přesně toto řešil se členem Prischera, který ho má k Omegám a jak sám říká, Hirsch má poměrně dlouhé rozestupy mezi dirkami a tím pádem ne každému sedne přesně. U mě toto naštěstí nenastalo, mám zapnuto na čtvrté a je to tak akorát....kdybych byl velký hnidopich, tak bych tu dirku o malilinko posunul, ale to je opravdu zanedbatelné, takže za mě spokojenost.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

hezke fotky, dobre svetlo - sedi jim to tam

 

Díky za chválu, joo na horách jim to vážně sluší, škoda, že se sněhem už je asi konec zase do další zimy.

 

Potvrzuji..jsou super a dostal jsem možnost osobně vyzkoušet...

 

Pořád se ti líbí, říkal jsem si, jestli to nebylo jen takové prvotní poblouznění :) Pravdou je, že i když někdy popřemýšlím, co bych třeba koupil místo nich, tak vůbec nevím, tyto mají prostě vše, nic jim nechybí, nic mi na nich nevadí, jsou vážně dobré.

 

GMT

 

Ten červený Hirsch jim fakt sekne, ty mi dáváš :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...