Přejít na obsah

Citizen na ruce...


Nicolas02

Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 3,1tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

U tecc tsuyos s mimostředkou mohli nechat původní náramek, rozšíření střední části na pohodlí a poddajnosti nepřidá a myslím, že tam dali i motýlovku. Proti tahu původních nemám sebemenších výhrad, původní spona možná vypadá lacině, ale funguje skvěle.

Upraveno uživatelem Jiří Sedlák
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mam viac hodin Certiny ale 5 x, Candino, aj 3 x Tag Heuer LINK GMT všetky sú 20 at. Ale hodinár mi povedal keďže sú staré 15-20 rokou tak nie do vody a nedajbože do mora !! Leda vymenit všetky gumučky a utesnit sklo , stalo by to aj 200-300 e !! Tak som si zadovážil 2x Citizen nove 20 at, Divers vhodne do mora a kus ma vyšiel na 180.- e . Tak som na zas vybavený .... . Proste pozor na vodu ....!!!

+ROVINJ8fbee.JPG

+CITIZEN Marine MG_7708.JPG

+Hodinky FUGUIMG_7672.JPG

  • Like 2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hodinář kecá, sklo většinou těsní i po letech, protože se s ním nemanipuluje, dýnko taky, jen se těsnění mázne před montáží aby se nepoškodilo. Problém jsou korunky a připadne tlačítka chrona. No minimálně kecal s cenou nebo je příliš drahý. Teď koukám do faktury nechrono 661 korun práce i s testem, těsnění korunky a dýnka 150 a 180. To jseš na 1000kč (50e) Chrono 50 let staré Pogue +300 za další 2 těsnění a práce kolem tisíce, takže pořád nejseš ani na 100e. Já bych nesnesl doma hodinky které mají mít nějakou WR a nemají ji. 

Potkal jsem u vody sestru sousedky, která žije v Americe. Hned si všimla samurajů na mé ruce a že má doma taky potápky od Seiko, že kolem moře to tam prodávají všude a nikdo neleze do vody s ničím jiným než s japonskejma potápkama. 😁 A to má skoro každý debilní Američan Rolexy. 😁

Každopádně super fotka, úplnej beachboy. Hlavně jestli je 48 rok narození.

  • Like 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...