Jump to content

Citizen na ruce...

Nicolas02

Recommended Posts

V 26. 2. 2023 v 20:46, lipic napsal:

A jo,máš je vlastně chvíli. Vybíral jsi ještě mezi jinýma hodinkama, nebo jsi měl hned jasno?Ta přezka na tý gumě je taky titan?

Přezka na gume je titanova. Mal som ich doma par dni, kym nesli kamosovi.

Svoje mam od decembra v modrej farbe na tahu. Skoro stale na ruke a vlasocnice vidno.

Je to ten isty titan, ako na titan fugu. Tam ale podobnost s fugu konci. Spracovanie je uplne iny level

Tak jsem chtěl vyzkoušet nějaký titanový Citizeny, ideálně potápky. Trochu jsem laboroval mezi ecodrive a automatem az jsem nakonec vzal tyhle promastery Fugu.

Musím říct, ze za ty peníze fakt super hodinky

DC4CEB5A-E527-41EB-9BCE-0ED308B5CBA3.thumb.jpeg.de27e671deab303f0db0210a3c563083.jpeg

V 26. 2. 2023 v 20:46, lipic napsal:

A jo,máš je vlastně chvíli. Vybíral jsi ještě mezi jinýma hodinkama, nebo jsi měl hned jasno?Ta přezka na tý gumě je taky titan?

Měl jsem jasno hned. Teď ještě čekám, jestli začnou prodávat samostatně i náramek, protože modrá verze mě moc nebere.

Hlásim sa do klubu.

Moje vôbec prvé CITIZENy.

Tie parádne fotky od @Dushakxmi nedali spávať a už dlhšie som poškuľoval po tomto modely.

Síce sa spolu ešte len zoznamujeme, ale už teraz som z nich riadne nadšený. 😃

20230301_161259..jpg

před 1 minutou, Mr.Zizi napsal:

Hlásim sa do klubu.

Moje vôbec prvé CITIZENy.

Tie parádne fotky od @Dushakxmi nedali spávať a už dlhšie som poškuľoval po tomto modely.

Síce sa spolu ešte len zoznamujeme, ale už teraz som z nich riadne nadšený. 😃

20230301_161259..jpg

Tak to jsi mi udělal radost, ani nevíš jak!! Doufám, že s nima budeš spokojený jako já! Užívej si těch pár gramů titanu! :)))) Ať slouží!

Citizen BJ7000-52E Nighthawk. Moje první serióznější hodinky, kupované v lednu 2012. Loni jsem jen nechal vyměnit akumulátor a zase šlapou naprosto parádně.

IMG_0203.thumb.jpg.1fdd34ac7d5ed6db88df14db00950a78.jpgIMG_0204.thumb.jpg.726deb6d36fbe03ea99019a281bfd783.jpg

V 1. 3. 2023 v 16:24, Dushakx napsal:

Tak to jsi mi udělal radost, ani nevíš jak!! Doufám, že s nima budeš spokojený jako já! Užívej si těch pár gramů titanu! :)))) Ať slouží!

Ďakujem!

Čím so starší, tým viac zisťujem, že sa mi páčia menšie a ľahšie...hodinky. :)

Tak nech nám to spoľahlivo tiká..