Přejít na obsah

Natahovacie hodinky


Doporučené příspěvky

Jde o to, zda požaduješ hodinky, co maj jen a pouze ruční nátah, nebo ti stačej nějaký s automatickým plus ručním nátahem.

 

V rámci čistě ručního nátahu by se daly splašit nějaký hodinky s Unitasem na horní hranici udávanýho rozměru a většina asi kus přes rozpočet (především, pokud trváš na kovovým náramku). Pokud by stačil automat plus ruční nátah, poohlídnul bych se po nějakejch Seikách se strojkem 4R36, ty se do rozpočtu vejdou a i rozměry budou trochu umírněnější.

Upraveno uživatelem USER47
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Však jsem psal, že Seiko. 4R36 je Seikovskej strojek, do jinejch značek se to pod tímhle označením ani nedává. Ale to je stejně automat+ruční nátah, což asi nechceš, pokud dobře chápu.

 

Pokud čistě ruční nátah, tak jak jsem psal, koukni na něco s Unitasem. Ale bude to převážně dost velký a přes rozpočet. Případně zkusit sehnat něco s Etou 2804, ta je taky jenom ruční nátah. Ale není to moc rozšířenej strojek, protože do většiny mechanickejch hodinek se cpou strojky s automatickým i ručním nátahem (jako Eta 2824 apod).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bulova 63A117

http://www.ebay.com/itm/231458309242

 

nie su nijak oslnive, ale požiadavky v podstate spĺňajú

 

 

edit: na Ashforde pocas Black Friday stali 297 USD a postovne zadarmo

Upraveno uživatelem tr0t3l
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V této ceně se dají samozřejmě najít, ale pokud chceš jen nové hodinky,  pak většinou v ruské produkci ( pokud pominu čínskou výrobu - i když proč třeba za cenu mírně nad uvažovaný limit nevzít "originální" Seagull 1963 s průhledem na strojek ST19 ). Každopádně tady nejsou ruské hodinky, natož pak čínské příliš v oblibě  ( a uznávám, že v nižších cenových relacích není ani v té ruské produkci příliš z čeho vybírat ) a tedy jen ukazuji, že to jde, ale nic nedoporučuji, k ničemu se nehlásím, nic nevím a  nic jsem neviděl, tedy kromě Lenina - :))

http://www.poljot24.de/en/

Upraveno uživatelem cooper2005
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zrovna ty sea-gully nejsou blbej nápad. Myslím, že na ty se ani nikdo skrz prsty dívat nebude. Sea-gull je v rámci čínský produkce ještě to lepší, je to jejich tradiční výrobce hodinek i strojků, hodinky samotný se nesnažej tvářit evropsky...proč ne. Vkusný hodinky odkazující na starší model. Strojek je kopie nějakýho Venusu, Lemanie nebo něčeho podobnýho. Je na něj i celkem pěknej pohled, ačkoli ta dekorace je taková klasicky čínsky střelená.
http://www.watchunique.com/seagull-1963-original.html

web-4.jpgprs5-9.jpg

Upraveno uživatelem USER47
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ta Bulova je pekná splňuje i predstavu no cenu ee

.Ten aviator je tiež pekný ale škoda že to je limitka.

Ruské má moc nelakaju ale snáď niekomu ešte tento výber pomôže..

...sám ešte niečo pohladam.... Ďalšie príspevky samozrejme potešia keď niekoho niečo napadne budem sledovať vlákno ďalej...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...