Přejít na obsah

Projektor


jebiga

Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 113
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

  • Po roku...

Hola projektoráři, dneska jsem koukal na Artu na Flitry na té mikro 55 palcové těly, a je to bída. Asi nastal čas. Co mám koupit do obýváku do 20k? 4,5 metrů vzdálenost, umístění pod stropem, propojení HDMI, použití na domácí video hrátky, sport, koncerty, filmy. Stále platí Epson? Který?Díky za jakýkoliv postřeh.

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Synci, koupil jsem ze srandy Nebulu Capsule II, na čtyřdenní pánskou chlastačku a docela jako jo. Když si uvědomím, že je to o něco větší, než plechovka (takže do báglu se v pohodě vleze) a přehraje z baterky celý film, nebo v speaker módu vyřvává celé odpoledne (a noc), tak kopec srandy. Překvapil mne hlavně zvuk. S JBL plechovkou se to taky skvěle spojilo (a to jsme to zkoušeli navalení jak snopi - takže i blbuvzdorné). Akorát se to (na rozdíl od JBL) nedá hodit do vody...no ale přece jen je to projektor, že.   A to vše za cenu lepších Steinhartů prosím. Bandu jsem trápil "artovými" kousky jako Choking Hazard, Bílá paní, Proč, či Tatranské pastorále ;o) 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Neporovnatelne,,oled vazi 100 kg aj so stojanom ma iba 88 palcov uhlopriecku,cena okolo 40tisic eur,toto supnem do igelitky a idem na chatu a 3,m uhlopriecka,vlastny sub,vyborny sound,vifi,BT,Netflix,miror,atd,obraz zavisli od okolitej doslova tmy,rozlisenie 4k,bohate staci,ale je to projektor,nikdy nebude mat kvalitu oledu na dennom svetle,ale tma sa da urobit bez velkych nakladov,takze zamna spokojnost s kompromismi.....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...
  • po měsících...

Trochu toto tema ozivim.
Rozhodl jsem se predelat sklep (750x430 se svetliky po dvou stranach) na pain&fun-room. Chci koupit projektor Ultra short throw/4K, abych ho mohl mezi jednotlivymi “sekcemi” lehce prenaset. V sekci fun bude platno, sekce pain jen na zed. 
Co projizdim recenze, tak to vypada na LG (to je ale strasnej ranec), Vava nebo Optoma.

nema nekdo tip na co se zamerit nebo pripadne osobni zkusenost/doporuceni na konkretni model? Chtel jsem si to osahat v kramu, ale to jeste nejakou dobu nehrozi....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jop. Pozri laserovy Xiaomi. Nikdy som nic lepsie nevidel. Niekto ho tu tusim aj vlastnil.

Ja mam projektor asi 8rokov, ako hlavny zobrazovac, ale dnes by som do toho uz nesiel. Z jednoducheho dovodu, donem z 80" telky bude proste lepsi (v kazdom svetle) nez z 90" platna. A cena uz nieje mimo.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ja mam teda projektor roky, ted asi 3 roky Sony....a nesel bych urcite do televize.

jeste jsem nevidel telku, ktera by byla na filmy aspon na urovni slabsiho projektoru. To, ze clovek nekouka do "zarovky", je zasadni.

Jinak ten Xiaomi nahore nema (podle fotky) nejlepsi barvy, tam je televize s vytazenym kontrastem a barvama asi na stejne urovni. Na fotbal dobry, ale na film to nevypada dobre.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...