Přejít na obsah

Robotický vysavač


pavča

Doporučené příspěvky

Myslím že je mnohem víc míst než jenom ty schody, s kterými si robot neporadí, aspoň tedy v mém baráku. Ale to je spíš na našich ženách....na nás je měnit baterky a další údržba nezbytná k bezproblémovému provozu :-) A dál budu dělat, že jsem nic nečetl.....:-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 396
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Tak se pridam se zkusenostma... roomba 6ty rok a xiaomi prvni gen dva roky (pristavil sem podkrovi a byl linej prenaset + se mi zrovna vysypal motor na kartace na roombe a nahradni dily v evrope stoji nesmysl, tak na prekleneti sem dokupoval Xiaomi a roomba po oprave sel do patra) mame doma britskou kocku a bez robota si nedokazu predstavit. V klidu si vyjede kazdy den kdyz nejsme doma a obden mame plnou nadobu mixu chlupu a prachu... pak o vikendu zena vezme mopem a je hotovson. Normalni vysavac pouzivame jen na odsavani nudli od sviste a to uz vlastne ted taky ne. Jediny co je ze musim tak jednou za 14 dni vzit kompresor a dukladne to vycistit protoze ty kocici chlupy jsou vsude a dost to limituje vykon. Uprimne za me to byli jedny z nejlip investovanych penez a nejak si nedovedu predstavit ze bych prijel domu a nebylo vysato. Pokud mam porovnat tak za me xiaomi jasna volba - cena vykon super a zatim bez jedineho problemu. U roomby uz mam 3ti baterku a vysypal se mi ten motor na kartac ( ale pravda ze ty chlupy tomu davaji zabrat a dostali se mi i do soukoli u rech kartacu). Pro lidi co sou liny a maji hladky podlahy je to dobrej pomocnik.

 

Odesláno z mého SM-A405FN pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

.. mam 2 kocky, irobot s gumovejma kartacema.. bezi kazdej den, a kazdej den ma plnou nadobu bordelu.. bud jsme strasny smudlove, nebo nevim, kde to furt hleda.. kazdopadne je to jedna z nejlepsich investic.. kdyby si bral za hodinu uklidu 100.-, uz by me to stalo 40 litru.. ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

zvazujem kupu prveho robotickeho vysavaca, ktory by ste mi odporucili? dik

XIAOMI. Aspon za mna. Ta lepsia verzi (nie ta najnovsia) s Lidarom sa da kupit uz za cca 250EUR. Teda ja som tak kupoval z Gearbestu z EU skladu. Za mna ten aj s mopom je nezmysel. A to mame podlahy..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

On sa proste pohne a hned vidi celu miestnost. Ked pozres efektivitu pohybu (ci uz na mape alebo pozorujes), neda sa to ani porovnat. LG je proti tomu motak, a to som ho naozaj chvalil. Xiaomi som dokupil len z lenivosti (druhe poschodie) a ze bola dobra cena, ale je to uplne niekde inde.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jste mi udělali celkem radost kluci. Spotřebiče jsem nechal výhradně na manželce. Když jsem viděl vysavač xiaomi s55 za 10tis. Měl jsem z toho hrůzu, ale teď jsem v klidu a až přijedu domů, uznale ji poklepu na rameno :-D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...