Jiří Štencek Posted December 12, 2019 Report Share Posted December 12, 2019 My děkujeme! A rádo se stalo Link to post Share on other sites
Flico Posted December 22, 2019 Report Share Posted December 22, 2019 Taky bych se rad pripojil s kladnym hodnocenim. Omylem jsem objednal a zaplatil spatny hodinky, takze hned pro zmenu objednal spravny. Behem dopoledne mi pomohli stornovat spatnou objednavku vratili penize a poslali ty spravny :-)Pouzdro k nakupu sem zabavil pro sebe.Diky. Link to post Share on other sites
Jiří Štencek Posted December 23, 2019 Report Share Posted December 23, 2019 Jsem rád, že se vše v tomto hektickém období podařilo vyřešit Krásné svátky a děkuji za nákup! Jirka Link to post Share on other sites
cosmos Posted January 8, 2020 Report Share Posted January 8, 2020 Musím se taktéž připojit s kladným hodnocením. Vše naprosto v pořádku, hodinky dorazily během chvíle, skvěle zabaleny, vše jak má být. Děkuji dodatečně za slevu pro nás na chronomagu, moc potěšil i bonus v podobě pouzdra s vystěžejkovačem. Díky. Link to post Share on other sites
Jiří Štencek Posted January 28, 2020 Report Share Posted January 28, 2020 Jsem rád, že drobnosti potěšily Kdybyste měli kdokoliv nějaké nápady na zlepšení, budu za ně rád. Link to post Share on other sites
Radimk Posted February 14, 2020 Report Share Posted February 14, 2020 Opět a zase vše naprosto v pořádku.Chvíli jsem měl tanečky kolem výběru, každý dotaz promptně a fundovaně zodpovězen.Díky Link to post Share on other sites
Bezous Posted February 14, 2020 Report Share Posted February 14, 2020 Tah pro juniora zkracen na počkání, vše perfektní, děkuji. Link to post Share on other sites
Jiří Štencek Posted February 15, 2020 Report Share Posted February 15, 2020 Díky za hodnocení, pánové Link to post Share on other sites
Frantik Posted February 15, 2020 Report Share Posted February 15, 2020 Tah na Marinemastery taky prodloužen na výbornou. Obratem. A jeste jsem si poslechl, jak Bezous dava komplet osvětu nove generaci chronomagoru :-) Takže super. Link to post Share on other sites
Bonder Posted February 16, 2020 Report Share Posted February 16, 2020 (edited) Také se přidávám do řady spokojených zákazníků. Přístup na 1* Děkuji! Edited February 16, 2020 by Bonder Link to post Share on other sites
Eman2208 Posted March 17, 2020 Report Share Posted March 17, 2020 Naprosto perfektní od komunikace přes rychlost až po balení. Smekám a děkuji. Link to post Share on other sites
Jiří Štencek Posted March 18, 2020 Report Share Posted March 18, 2020 Vážení chronopřátelé, moc děkuji za vaše kladná hodnocení a nákupy! Teď je pro nás každá objednávka velmi cenná a o to víc si vážím vašeho přístupu Ať vám to tiká, zdraví funguje a nepřicházíte o humor nám vlastní Link to post Share on other sites
Somalec Posted March 19, 2020 Report Share Posted March 19, 2020 Přidávám se do řady spokojených Po objednávce hodinek a zjištění, že to nebude ono, výměna druhý den za jiné. Děkuji Link to post Share on other sites
ducenstvo78 Posted March 26, 2020 Report Share Posted March 26, 2020 Taky velka spokojenost. Vse rychle a bezvadne vyrizeno, doporucuji. Link to post Share on other sites
Murphy97 Posted April 8, 2020 Report Share Posted April 8, 2020 Muj treti nakup u Jirky a jeho tymu, tentokrat bohuzel ne osobne, ale opet na jednicku podtrzenou.Skvela komunikace, baleni, rychlost.Moc diky! Link to post Share on other sites
tano Posted April 22, 2020 Report Share Posted April 22, 2020 (edited) Rovnez treti nakup u Jirky. Vse naprosto perfekni, hodinky dorazily do 24 hodin od objednavky. Naprosta spokojenost, urcite zavitam znova a doufam, ze to bude osobni setkani. Diky moc. Edited April 22, 2020 by tano Link to post Share on other sites
Dave123 Posted April 23, 2020 Report Share Posted April 23, 2020 Dneska dorazil balíček z Helveti. Můj první a ne poslední nákup u Helveti. Diky všechno v pořádku Link to post Share on other sites
Jiří Štencek Posted April 23, 2020 Report Share Posted April 23, 2020 Děkuji všem, vážení chronopřátelé! V této době se hodí každá koruna a musím říct, že věrnost členů Chronomagu nás teď hodně zachraňuje. Moc si toho vážím a děkuji! Link to post Share on other sites
shewcza Posted May 4, 2020 Report Share Posted May 4, 2020 (edited) Chtěl bych touto cestou ještě jednou poděkovat Jirkovi a celému týmu Helveti. Přístup nadstandardní, takhle by to mělo vypadat. Chtěl jsem po nich dvoje hodinky jako poděkování, s tím bylo spojeno i gravírování věnování. Všechno zařídili, na mé všetečné otázky bleskurychle reagovali a já se vždy cítil jako PAN zákazník a toho si považuji, protože to dnes už bohužel není všude samozřejmostí. Takže děkuji a přeji mnoho úspěchů! Edit: Fotky dodám později. Edited May 4, 2020 by shewcza Link to post Share on other sites
Jiří Štencek Posted May 4, 2020 Report Share Posted May 4, 2020 Moc ti děkuji! Byla to radost a opět nám to hodně pomohlo Link to post Share on other sites
Recommended Posts