Přejít na obsah

Luneta u prs516


Ruiz.aw

Doporučené příspěvky

Mám předchozí verzi a tam je luneta součástí case, takže nevyměnitelná. A je na ní jen nějaká povrchovka, škrábne se celkem snadno. Jestli budeš chtít nafotit detail, jak vypadá poškrábaná, tak mi hoď SZ.

 

Díky, mám teď nějaké race období a u těchto hodinek mě hodně zaujal tvar pouzdra a hlavně cifr ... jen ta luneta je ehmm. Na netu jsem viděl poškrábanou, jen jsem chtěl vědět jestli se dojede hned, nebo se musím chovat jako prase :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To nevypadá tak strašně :-) Ty hrany jsou ošoupaný, co? Já se obecně snažím pvd povlaku vyhýbat, hlavně pouzdrům a tahu, ale luneta je, jak říkal kuncak, za pár kaček. No mám do jara o čem přemýšlet, vánoční budget je vyčerpán. :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 5 týdnech...
  • po měsících...

ahoj, zistil som teda, že luneta stoji 50? + niečo za inštaláciu. Toto je však priamo u hodinára ale ja by som ju rád objednal nejak bud odvýrobcu, alebo sa ku nej dostal nejak inak..zároveň by som to rád vymenil sám ak by sa dalo podobne ako dotyčný v 

https://casesandbezels.wordpress.com/2016/04/22/tissot-v8-chronograph-bezel-change-clean-up/

vyzerá to krásne ked sa hodinkám vráti zašlý lesk a tak isto rozmýšlam ako by vyzerali s ciernou lunetou alebo tou do zelena..to by vyzeralo tak vianočne skoro :)
pekný den a za prípadné dotazy Dakujem

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...