Honza.manta Odesláno 25. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2015 Sakra, dnes jsem pod stromem našel kvadroptéru s HD kamerou. Co já s tím budu dělat No co asi? Rozbiješ ho. Alespoň všechny mé drony tak skončily. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
včelka Odesláno 25. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2015 Výtečné knihy od Vlastimila Vondrušky-Přemyslovská epopej I-IV viz.Henátko,moc gratuluji .To je za všechny dárky světa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gathis Odesláno 25. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2015 No tohle je nejlepší dárek chlapy Velký dárek, velká radost a taky starost doufám že jsi s jedním neskončil já našel pod stromečkem poukaz na testování různých zbraní na strelnici... papíry mám už dlouho, ale možnost zkusit něco nového vždy potěší Odesláno z mého GSmart Rey R3 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 25. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2015 Pod stromkem to dost tikalo, hodinky pro dceru, syna i pro mně ... ale stále mě víc baví dávat, děti dost povyrostly, už jim tisknou občanky, ale jejich radost je stále tak krásně upřímná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 25. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2015 (upraveno) Pod stromkem to dost tikalo, hodinky pro dceru, syna i pro mně ... ale stále mě víc baví dávat, děti dost povyrostly, už jim tisknou občanky, ale jejich radost je stále tak krásně upřímná.Copak ti donesl Jezura za hodinky?Ja dostal hadry a vonavky,klasika,ale jak pises,detska radost je to nejhezci... Upraveno 25. prosince 2015 uživatelem villain83 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 25. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2015 Copak ti donesl Jezura za hodinky?Ja dostal hadry a vonavky,klasika,ale jak pises,detska radost je to nejhezci...Klasika, už dvakrát jsem je měl, ale nikdy funglovky, tentokrát jo, chci si je nechat, za tu cenu a s vědomím jejich budoucí 2x tak drahé náhrady bylo jejich pořízení povinností. SKXka 007 jooo, kdyby i děti dokázaly lézt celoročně krkem, u stromečku jim neodolá snad nikdo ... a to není naštěstí můj případ. Tak hezkej sváteční den Tobě i všem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 25. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2015 Klasika.Alespon mas duvod si je konecne nechat...diky,Tobe i rodine tez fajn den. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JPS Odesláno 25. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2015 (upraveno) U mě vyhrál Ježíšek s parádní manšestrovou látkou na gatě! Čeká mě návštěva u krejčího... Upraveno 25. prosince 2015 uživatelem JPS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JPS Odesláno 25. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2015 jen abys to nezrenovoval jen tak halabala Ježíšek byl nehodinkovy, ale donesl starý křesla do novýho obýváku. Bude se renovovatmsg-13546-0-57468100-1447698603.jpeg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 25. prosince 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2015 (upraveno) Ježíšek byl nehodinkovy, ale donesl starý křesla do novýho obýváku. Bude se renovovatmsg-13546-0-57468100-1447698603.jpegPřesně tyto si pamatuji od babičky,paráda Davide.To JPS David nikdy nedělá poloviční práci. Upraveno 25. prosince 2015 uživatelem bohus76 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 25. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2015 No co asi? Rozbiješ ho. Alespoň všechny mé drony tak skončily.Tento je podle všech recenzí nerozbitný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Henatko Odesláno 25. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2015 Velký dárek, velká radost a taky starost doufám že jsi s jedním neskončil Už jednu princeznu mám tak bylo už na čase. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 25. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2015 mě pruhovaný fusekle:-) a syn dostal první "pořádný hodinky" Timex Expedition a je nadšený, chronobundus předán:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radouz Odesláno 25. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2015 (upraveno) No tohle je nejlepší dárek chlapy Gratuluju. Jen pro příště - chlapi Upraveno 25. prosince 2015 uživatelem filo-boxer TYVOLE KOLIKRAT TU FOTKU BUDETE JESTE KOPIROVAT? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 25. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2015 (upraveno) se tu komentujou hrubki y f takoví euforyy? Še tje to bavý. ...... a gratulace kolegovyyyy. Upraveno 25. prosince 2015 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 25. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2015 Uz roky si se zenou davame pod stromek vzajemne jen jeden maly darek (pro tu radost z prekvapeni :-D) a tesime se hlavne z ciste radosti tech dvou rarasku co mame doma (3 a skoro 5) ;-) P.S. Ale naramek Morellato me potesil, to jako jo ! :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 25. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2015 Mam radost z nove zimni bundy a hlavne, ze maji radost ostatni clenove rodiny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 25. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2015 Gratuluju. Jen pro příště - chlapiTřeba mu jen chybí "pro" a pak je to zcela správně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 25. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2015 Odporúčam použiť v takýchto prípadoch "pro muže" a budú mať pokoj všetky tri strany. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 25. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2015 Brácha dostal kalkulačku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se