financ Odesláno 25. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2015 (upraveno) Pěkný Hádvěstěšedesátdevítky! Pak někam postni fotku po renovaci... To bude na dyl, ted se jen zrenovuje kostra a potáhne se to pikyrovacim plátnem, potah se doladí az se Budem stehovat do novýho. Představoval bych si něco takovýho. jen abys to nezrenovoval jen tak halabala Halabala jedině poradne :-) Přesně tyto si pamatuji od babičky,paráda Davide.To JPS David nikdy nedělá poloviční práci.a kde skončily? Upraveno 25. prosince 2015 uživatelem financ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JPS Odesláno 25. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2015 To JPS David nikdy nedělá poloviční práci. to přece byla jen slovní hříčka... (Halabala je autorem designu (nejen) těchto křesel) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 25. prosince 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2015 To bude na dyl, ted se jen zrenovuje kostra a potáhne se to pikyrovacim plátnem, potah se doladí az se Budem stehovat do novýho. Představoval bych si něco takovýho. Halabala jedině poradne :-) a kde skončily?Ono už to bude pěkných pár let /nějaké desetiletí,spíš skoro 2 / a otec je vyvezl na smeťák,hlídač je tam měl ještě ve strážní budce a pak asi vzaly za své.Tehdy mi to nepřišlo nepatřičné vyhodit je.S přibývajícím časem bych to viděl jinak.Kolik se to teď pohybuje cena cca ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 25. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2015 Gratuluju. Jen pro příště - chlapiNěkerý chlapy sou hold s tvrdýýým. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 25. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2015 Ono už to bude pěkných pár let /nějaké desetiletí,spíš skoro 2 / a otec je vyvezl na smeťák,hlídač je tam měl ještě ve strážní budce a pak asi vzaly za své.Tehdy mi to nepřišlo nepatřičné vyhodit je.S přibývajícím časem bych to viděl jinak.Kolik se to teď pohybuje cena cca ? Na smetaku jich skončilo hodně, rada lidi si je pamatuje, ale už jich moc není. A ceny rostou, na aukru chodi od 15k za pár. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 25. prosince 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2015 Tak jsem si to dal vyhledat a u táty jsou ještě tyto židle,to jsem ani nevěděl,že jsou od stejného designera.O jaké době se vůbec bavíme ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 25. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2015 Zaujal ma darcek "man anti-aging face care". Mojej zene skratka zalezi, aby som si nadalej udrzal svoj muzny, atraktivny, pritazlivy a mladistvy ksicht. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 25. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Henatko Odesláno 25. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2015 Někerý chlapy sou hold s tvrdýýým.Počeštění Slováci to máme težké jsem rád za to že umím říct "Ř" Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 25. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2015 Mám v poslední době nějaké starosti a blbě spím. Dcerka školou povinná mi koupila plyšového slona na spaní, takže v půlce čtvrtého decénia mám plyšáka.. Tvrdila, že ví, o čem mluví, protože plyšákama spí zavalená. Budu jí věřit...sloník je nejvíc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JPS Odesláno 25. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2015 (upraveno) Tak jsem si to dal vyhledat a u táty jsou ještě tyto židle,to jsem ani nevěděl,že jsou od stejného designera.O jaké době se vůbec bavíme ? Co se týká financových křesel (H269), tak tento typ se datuje do roku 1933. Ty Tvé nesou dle katalogu UP označení H214 a datují se do poloviny 30. let. Upraveno 25. prosince 2015 uživatelem JPS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 25. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2015 Asi stárnu, ale oblečení a samozřejmě jsme dostali porcelán, po loňském kávové a čajovém servisu od Thun bylo letos pokračování s talířema a miskama. A máme to koplet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 25. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2015 mam radost, ze se nam darek vydaril Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 25. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2015 A jaka to destinace nakonec vyhrala ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 25. prosince 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2015 Co se týká financových křesel (H269), tak tento typ se datuje do roku 1933. Ty Tvé nesou dle katalogu UP označení H214 a datují se do poloviny 30. let.Díky,babička byla ročník 1923 a tak to sedí.To Pebe přidej fotku,ať to má vypovídací hodnotu,dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 25. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2015 Tak jsem si to dal vyhledat a u táty jsou ještě tyto židle,to jsem ani nevěděl,že jsou od stejného designera.O jaké době se vůbec bavíme ? krásný lízátka, v ořechu me berou nejvíc. Chtěl jsem je do jídelny, ale neprošly přes předsedkyni rodinné rady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 25. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2015 Ježíšek byl nehodinkovy, ale donesl starý křesla do novýho obýváku. Bude se renovovat A kde je moje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 25. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2015 Mě udělal velkou radost Kmotr.A samozrejmě dětská radost:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 25. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2015 ...sloník je nejvíc. Nepěkně mluvíš o sloníkovi ... !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 25. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2015 A jaka to destinace nakonec vyhrala ?nakonec Mauricius a parada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se