bob.zizka Odesláno 26. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2015 Neboj longu,pochopil! S Eltonem máš pravdu. Úspěšně nás jak bych tak nějak kulantně řek ZNEUŽÍVÁ ,ale to nepatří do tohodle vlákna. Těšte se z dárků a vánoc a nemyslím to zle. Pěkné svátky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 26. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2015 (upraveno) Zena vymyslela pro prcka tuhle kulickodrahu-hlavolam. Prcka to vubec netankuje, zato my dospeli na tó travime uz treti den a furt to nikdo nedal do konce. Doporucuju, za 300 kacek vyborna zabava . Edit: K tematu - ja dostal rum, drzak na ipad a naky vonky do auta. Ale mam radost, pac mne je tezky neco kupovat, kdyz si vsechno poridim sam. Upraveno 26. prosince 2015 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 26. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2015 To long: A kupuješ si je sám jako já, nebo je máš opravdu od Ježíška? :-) To Ivan Lelák: Pěkná kabelka, super :-)Hele kámo neber mi iluze ! Nosí mi je myslím ježíšek, ale je pravda, že mu na ně vždy něco málo přihodím ( nikdy, většinou nevím a to fakt jaké dostanu) Jo ta kabelka je super líbí se mi a dost, ale jako když mám jen startovací pistoli a do "JUNGLE" nechodím tak nevím no ? Chodím a to často jen se psem a někdy i na dlouho tak bych v ní té moji fenečce mohl nosit dobrůtky, pamlsky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 26. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2015 Dneska mě potěšil jeden dodatečný dárek od Babičky. Dostal jsem svěřenou vzduchovku Slavia 620 po Dědovi. Pamatuju si jí z dětství, vypadá na svých 45 let jako nová. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
addalbert Odesláno 28. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2015 Ježíšek letos zabodoval a to v semi hodinkove kategorii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 28. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2015 Po letech jsem si vyhrál jako děcko. Cejtim se trochu divně, ale byla to fantastická zábava Vůbec se ti nedivím, že jsi si vyhrál, vypadá parádně, asi ho taky potřebuju Ten mensi :-) Tak přesně takovou kombinaci bych chtěl taky, jenže nemůžu nikde sehnat zmenšeninu našeho Golfa ve stejně barvě a větší, než je 1:43, ten už jsem našel, ale rád bych alespoň 1:24, nebo lépe 1:18, ale ty jsem zatím viděl snad ve všech barvách, jen né té naší. A abych nebyl jen OT, mě potěšila přítelkyně, která se letos opravdu vytáhla a byť dělá, že to mé hodinkové šílenství nesnáší, tak na mě pod stromkem čekal Hirsch Tiger a ručně dělaný dřevěný/kožený box na hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 28. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2015 Po letech jsem si vyhrál jako děcko. Cejtim se trochu divně, ale byla to fantastická zábava Cítím se v pohodě :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 28. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2015 Pěkná kára , v jakym je to měřítku? A proč divně, je to super.Model má asi 30 centimetrů, docela kousek. V měřítku ale nebude Vítej v klubu Také sme si s manželkou vyhráli a máme ho složený a vystavený doma Je prostě super, už lovím co kopím dalšího Ten T1 Camper van jsem si pořídil taky. Manželce jsem tvrdil, že je pro malýho a bohužel jsem se překouk a to 16+ považoval za 6+ (malýmu bude akorát šest). No včera po obědě jsem začal a po jedenácti hodinách téměř bez přestávky měl konečně hotovo, ale stálo to za to. Taky mi tak na 12 hodin, docela mě to překvapilo. Prischera - ten VW je fantastický, gratuluji! Máš i i v měřítku 1:1?Dík, kdepak jen model. Ale naježil jsem si nový Mondeo . Vůbec se ti nedivím, že jsi si vyhrál, vypadá parádně, asi ho taky potřebuju Doporučuju je to spuer. Cítím se v pohodě :-).Hmmm píšu si na seznam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 28. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2015 Mně nejvíc potěšily hodinky, co jsem dal synovi - trefil jsem se a je z nich nadšený a nesundavá je z ruky. Snad ho k tomu ještě přivedu, aby měl hodinky rád, zatím se moc nedaří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 28. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2015 Mně nejvíc potěšily hodinky, co jsem dal synovi - trefil jsem se a je z nich nadšený a nesundavá je z ruky. Snad ho k tomu ještě přivedu, aby měl hodinky rád, zatím se moc nedaří. To všechno bude Ten můj už mě donutil na těch svejch Primkách vyměnit řemen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 28. prosince 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2015 Mně nejvíc potěšily hodinky, co jsem dal synovi - trefil jsem se a je z nich nadšený a nesundavá je z ruky. Snad ho k tomu ještě přivedu, aby měl hodinky rád, zatím se moc nedaří. Foto nebude ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 28. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2015 Ježíšek letos zabodoval a to v semi hodinkove kategorii Tak to je super, dá se to někde normálně sehnat, nebo je to jen k novým hodinkám? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
addalbert Odesláno 28. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2015 Tak to je super, dá se to někde normálně sehnat, nebo je to jen k novým hodinkám?Je to stejné, jako s dalšími rlx/Tudor produkty - ke koupeným hodinkám jako dárek. Koupit se, myslím, oficiálně nedají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan79 Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 Ja som dostal od syna zážitkový darček, 2 hodinovú jazdu na tesle, tak som na to zvedavý. http://www.najzazitky.sk/auto-moto-zazitky/jazda-na-tesle-nitra/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 Když už se tu oprášilo toto vlákno, tak se také pochlubím. Kromě nového telefonu mě potěšilo, že moje rodina bere moje chronomagorství snad vážněji než já, protože jsem dostal tuto hodinářskou sadu náčiní. Doteď jsem si uměl maximálně pomocí vystěžejkovače vyměnit řemínek, ale asi budu muset sjet nějaký online kurz, protože absolutně netuším k čemu pár z těch věcí slouží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 Ta tomu říkám famózní vánoční dárek. S tím tě už žádná závada na hodinkách nezaskočí Ten strojní vystěžejkovávač se mi moooc líbí. Už jsem to dal do těšícího vlákna, ale když je tady tohle, tak se taky pochlubím. Konec konců, radost mám velikou: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 Nejvic me potesil dres na kolo a Zacapa od Capitana Morgena v darkovem baleni je to hodně velky posun Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aetas Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 Tak dnes to byl Ardbeg Corryvreckan. Tesim se moc ......No ale to je spis do jine sekce ;-) Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 Ježíšek naježil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 (upraveno) Paradni kufrik, nic sloziteho na pochopeni: 1) otvirak dynek2) zkracovac tahu3) otvirak nesroubovacich dynek atd.4) vystezejkovac5) sroubovaky atd. Když už se tu oprášilo toto vlákno, tak se také pochlubím. Kromě nového telefonu mě potěšilo, že moje rodina bere moje chronomagorství snad vážněji než já, protože jsem dostal tuto hodinářskou sadu náčiní. Doteď jsem si uměl maximálně pomocí vystěžejkovače vyměnit řemínek, ale asi budu muset sjet nějaký online kurz, protože absolutně netuším k čemu pár z těch věcí slouží Upraveno 24. prosince 2016 uživatelem blackhead Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se