Přejít na obsah

Jaký dárek Vás potěšil od Ježíška

bohus76

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 180
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Zena vymyslela pro prcka tuhle kulickodrahu-hlavolam. Prcka to vubec netankuje, zato my dospeli na tó travime uz treti den a furt to nikdo nedal do konce. Doporucuju, za 300 kacek vyborna zabava :D.

Edit: K tematu - ja dostal rum, drzak na ipad a naky vonky do auta. Ale mam radost, pac mne je tezky neco kupovat, kdyz si vsechno poridim sam.

post-6759-0-98413400-1451159903_thumb.jpeg

Upraveno uživatelem KFL
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To long: A kupuješ si je sám jako já, nebo je máš opravdu od Ježíška? :-)

To Ivan Lelák: Pěkná kabelka, super :-)

Hele kámo neber mi iluze !  :rolleyes:

Nosí mi je myslím ježíšek, ale je pravda, že mu na ně vždy něco málo přihodím ( nikdy, většinou nevím a to fakt jaké dostanu)

Jo ta kabelka je super líbí se mi a dost, ale jako když mám jen startovací pistoli a do "JUNGLE" nechodím tak nevím no ? Chodím a to často jen se psem a někdy i na dlouho tak bych v ní té moji fenečce mohl nosit dobrůtky, pamlsky.

Odkaz ke komentáři

Po letech jsem si vyhrál jako děcko. Cejtim se trochu divně, ale byla to fantastická zábava :)

Vůbec se ti nedivím, že jsi si vyhrál, vypadá parádně, asi ho taky potřebuju :D

Ten mensi :-)

Tak přesně takovou kombinaci bych chtěl taky, jenže nemůžu nikde sehnat zmenšeninu našeho Golfa ve stejně barvě a větší, než je 1:43, ten už jsem našel, ale rád bych alespoň 1:24, nebo lépe 1:18, ale ty jsem zatím viděl snad ve všech barvách, jen né té naší.

A abych nebyl jen OT, mě potěšila přítelkyně, která se letos opravdu vytáhla a byť dělá, že to mé hodinkové šílenství nesnáší, tak na mě pod stromkem čekal Hirsch Tiger a ručně dělaný dřevěný/kožený box na hodinky :)

Odkaz ke komentáři

Pěkná kára :) , v jakym je to měřítku? A proč divně, je to super.

Model má asi 30 centimetrů, docela kousek. V měřítku ale nebude :)

Vítej v klubu ;)

Také sme si s manželkou vyhráli a máme ho složený a vystavený doma :)

Je prostě super, už lovím co kopím dalšího  :death:  :)

Ten T1 Camper van jsem si pořídil taky. Manželce jsem tvrdil, že je pro malýho a bohužel jsem se překouk a to 16+ považoval za 6+ (malýmu bude akorát šest). No včera po obědě jsem začal a po jedenácti hodinách téměř bez přestávky měl konečně hotovo, ale stálo to za to. :)

Taky mi tak na 12 hodin, docela mě to překvapilo.

Prischera - ten VW je fantastický, gratuluji! Máš i i v měřítku 1:1?

Dík, kdepak jen model. Ale naježil jsem si nový Mondeo ;).

Vůbec se ti nedivím, že jsi si vyhrál, vypadá parádně, asi ho taky potřebuju :D

Doporučuju je to spuer.

Cítím se v pohodě :-).

Hmmm píšu si na seznam ;)

Odkaz ke komentáři

Tak to je super, dá se to někde normálně sehnat, nebo je to jen k novým hodinkám?

Je to stejné, jako s dalšími rlx/Tudor produkty - ke koupeným hodinkám jako dárek. Koupit se, myslím, oficiálně nedají. 

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Když už se tu oprášilo toto vlákno, tak se také pochlubím. Kromě nového telefonu mě potěšilo, že moje rodina bere moje chronomagorství snad vážněji než já, protože jsem dostal tuto hodinářskou sadu náčiní. Doteď jsem si uměl maximálně pomocí vystěžejkovače vyměnit řemínek, ale asi budu muset sjet nějaký online kurz, protože absolutně netuším k čemu pár z těch věcí slouží :)

post-32970-0-53477200-1482614995_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Ta tomu říkám famózní vánoční dárek. S tím tě už žádná závada na hodinkách nezaskočí :D Ten strojní vystěžejkovávač se mi moooc líbí. 

Už jsem to dal do těšícího vlákna, ale když je tady tohle, tak se taky pochlubím. Konec konců, radost mám velikou:

post-437-0-57221700-1482608671_thumb.jpg
Odkaz ke komentáři

Paradni kufrik, nic sloziteho na pochopeni:

1) otvirak dynek

2) zkracovac tahu

3) otvirak nesroubovacich dynek atd.

4) vystezejkovac

5) sroubovaky atd.

Když už se tu oprášilo toto vlákno, tak se také pochlubím. Kromě nového telefonu mě potěšilo, že moje rodina bere moje chronomagorství snad vážněji než já, protože jsem dostal tuto hodinářskou sadu náčiní. Doteď jsem si uměl maximálně pomocí vystěžejkovače vyměnit řemínek, ale asi budu muset sjet nějaký online kurz, protože absolutně netuším k čemu pár z těch věcí slouží :)

Upraveno uživatelem blackhead
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...