rmx Odesláno 30. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2008 Zkoušel jsem prostor vylepit nějakou náhražkou sametu a docela to šlo. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docent_tecka Odesláno 30. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2008 ja jsem si nechal vymenit sklicko, zespoda jej podlepit kuzi v podobne barve jako je to drevo a misto polstarku tam mam papirove trubky (podobne jako z hajzlaku ), ktere jsou potazene cervenym sametem - nejsou sice mekke, ale zase v te krabicce docela drzi a nehybou se.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 27. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2009 včera jsem byl v Třebíči v obchodě Hausspezi a mají tam ty krabice na čaj. Šestichlívková asi za 70 kč a osmichlívková za necelou stovku. Jen to dřevo bych něčím napustil, je dost bílé a ničím neošetřené takže by se asi časem ušmudlalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 27. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2009 Koho jsem nadpisem urazil tomu se omlouvám, sám jsem si koupil 2, takže je snad jasné, že je to jen legrace. Jak na to? 1) v HPM Tesco jsou v nabídce krabičky na čaje za 89,- 2) místo plexi si necháte uříznout sklo ( mě stálo 7,50 ) vhodný rozměr je 17,5 x 12,5 3) nad rychlovarnou konvicí rozklížíte víčko a nasadíte sklo ( můžete nechat původní plexi, ale není tak pěkné a navíc jde nápis špatně dolů) 4) přilepíte zpět sundanou stranu například Herculesem nebo Epoxy... 5) pak zbývá vyrobit polštářky - asi by se daly někde sehnat nebo nahradit, ale já zvolil metodu ušití, práce na 12 ti kusech zabrala cca hodinu. 6) baví-li to někoho, může mořit, lakovat... Celkové náklady na 1 krabičku ( pro 6 hodinek ) tedy méně než 100,- Taková by se mi taky líbila, ale zatím jsem ji nikde nesehnal. Na Netu jsem vybrouzdal podobnou s 8 chlívkama, ale nevím jak jsou veliké. www.astoncentral.cz/products/w500jpg/104045.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 12. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2009 Nasel jsem tyhle krabicky na caj: za 37.95 USD s 6. chlivkama nebo za 59.95 USD se 12. chlivkama. Kazda prihradka ma D x S x H rozmery 8,9 x 6,4 x 5,1 cm, coz je docela dost. Zdroj: obchod www.prettywoodtea.com Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam99 Odesláno 13. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2010 Náhodou jsem narazil na TYTO, můžete si je vyladit k barvě nábytku. Např. Krabička 8 komor, cena: 156,- Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Krabička 10 komor, cena: 166,- Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se