brnakp Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 IWC na rok 2016 připravuje tyto nádherné pilotky - Pilot's Watch Automatic 36. Více tady: http://www.hodinkee.com/articles/new-iwc-pilots-watch-automatic-36mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 (upraveno) Ruku na to bohuzel asi nemam, ale jsou moc pekny. Kousicek pod 4k USD..se Sellitou..no, furt je to IWC, zejo. Vlastne ta cena ve svetle inzenyru asi neni spatna. Upraveno 11. ledna 2016 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 moc povedenej kousek. udelal bych i 38 mm verzi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 Akurat som to tu chcel postnut aj ja za mna palec hore, krasny detail ciferniku. 39mm by bolo lepsie, ale tak ci tak iwc pilotky vie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 ... a taky tady ... http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/91896-sihh-2016/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 So Sellitou?? To už radšej Zenith Pilot... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 ..nebo renovovany Primky:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 Jsou pekny, Sellita mi az tolik neva, ale ten rozmer:(, bral bych 40 mm. Proc je vse suprobr, nebo uplne pidimidi:)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 To je táta, máma, syn a dcera ... v kombu za lepší cenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 (upraveno) Kedy uz konecne spravia 'nechrono' 3777ky? Cena tak 3-4k, selita... Nic medzi markami a bp nie je... 36, hmmm, kto to bude nosit?? :/ Upraveno 11. ledna 2016 uživatelem misoo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 Já bych je klidně nosil, ruku na to mám, ale barevně bych přitmavil - něco ve stylu XII z článku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 (upraveno) Třeba já. Dnes jsem se podesáté zkoušel u Dušáků Tudor Black Bay a jsou trošku moc velké. Pokud chceš hodinky na celotýdenní nošení, automaty, s čistým designem, aby se trošku leskly, nebyly 20 a více let staré a vybíráš pouze vybíráš z Tudor, IWC nebo Zenith, protože to jsou pro tebe ty skutečně kvalitní hodinky, na které ještě dosáhneš, tak nemáš moc velký výběr (kromě Rolex). Upraveno 11. ledna 2016 uživatelem safi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 Jsou perfektní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 Hezké jsou, ale kdo to bude nosit na ruce?Nějak to nechápu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 Za mě skvělý! Já bych je nosil hned! Ty vofuky nad 36 mm nechápu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 (upraveno) Tak to záleží na vkusu každého soudruha, že.Kdo nosí 36mm Rolex, unosí i toto.Já bych si připadal "divně". Edit: S obojím. Upraveno 11. ledna 2016 uživatelem baza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 Nad Sellitou v Zenithe ste spustili vlnu negatívnych emócií a v IWC vám nevadí?Nechápem. Či ste zvyknutý už na predraženú ETU? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 Na Etu ne, ale Sellita je v pohode.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 Jsou bezvadne, snad je to jen male preview pred SIHH a tam odhali i vetsi bratricky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 zatím vidím 2 nevýhody - větší pokles ceny než u klasické verze 38-41mm. Celoleštěné pouzdro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se