Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Občas řeším, ale s drobným rozdílem - dávám přednost 100% bavlně a zapínání na knoflíky (ale ani zip mi nevadí). Např. u Replay to po stránce střihu odpovídá řadě Waitom. Pokud přežiješ absenci zipu, pak např.:

 

https://www.replayjeans.com/pt/shop/product/foreverdark-waitom-regular-slim-jeans/3412

 

Nebo už 100% bavlna:

 

https://www.amazon.de/Replay-Straight-Jeanshose-000-118-Herstellergr%C3%B6%C3%9Fe/dp/B008CL25IE/ref=sr_1_8?ie=UTF8&qid=1480066308&sr=8-8&keywords=waitom

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 209
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Možná je to mimo mísu,  ale jako bejvalej šílenej sportovec musím mít v gatích ten elastan.   Jinak to nenarvu přes stehna.

Jo a za lidovku a relativně v dobrý kvalitě je privátní značka u CA, Canda.

Neperu a tak rok vydrží. Přesněji rok v práci.  Dělám ve skladu.  Takže dost humus.

A třeba košile dělaj v klasickým střihu.  Tj. že pod rukáv se vejdou hodinky.  Jinak musím přešivat knoflíky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

www.klmwear.sk

Maju sice vsetky zatial iba s kevlarom, co mi uprimne pri behani po stavbach viac vyhovuje ako vadi. Snad sa tento rok dokopu aj ku kolekcii bez kevlaru :) je to raw denim, strihy su dva a kedze to su kamosi, musim vam to sem zavesit. A nosim ich aj ked som motorku predal a vymenil za dochodcovske auto, lebo mi ich donesie kamos Kovi na pivo, ja sa nemusim nikde trepat a ako jedine gate som ich za rok intenzivneho nosenia po miestach kde sa bezne nosia vystuzene monterky nepredral... :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To bude ten kevlar.   Mě to trochu připomíná montérky pro dřevorubce.  Tam je taky kevlar,  jako kdyby ti ujela motorovka.   Aby ses neřízl.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak potom v Parndorfe je aj Levis, tam majú 511 Slim a tie sú super ...

 

Boss ma prave ten klasicky volnejsi strih co nechcem  (aspon co som nasiel a skusal) a Lagerfeld mal jediny krat moju velkost co som tam bol a neboli to ani dzinsy. A nechce sa mi moc teraz robit tour po obchodoch, to najskor v januari

 

Ja len ze ci nahodou niekto neriesil rovnaku vec ako ja :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

Řeší se tu skoro vše tak proč ne rifle....

 

Nakoupil jsem minulý rok u Levis a Mustang. Střih, vzor, všechno sedělo. Bohužel a už se mi to několikrát stalo u jiných levných značek, nevydrží víc jako rok. Oboje dvoje jsou v rozpětí 14 dnů KO na vnitřní straně stehen. Prostě mizerný materiál. Protože kus stál 2500kč tj. 5000 za oboje a při střídání po 14 dnech vydrží rok.

Má někdo tip na něco co vydrží? Nejezdím na koni, ale tipuju že cowboy by s tím ujel nanejvýš 50km...

 

Hodně z nás se tu vymezuje proti džínám, že se prodřou, nic nevydrží atd. Pod dojmem z tohoto "držkování" nad nekvalitou současné "konfekce" jsem si koupil oldskůl model ze 100% bavlny. Jsou to Mustang Michigan a když jsem je kupoval, tak jsem je nezkoušel, jak je mým zvykem, u "známých" střihů to tak dělám, protože zkoušení kalhot mě neskutečně otravuje a zrovna tyhle mně vždy padly jako ulité. Látka je zhruba jednou tak silná, než u bavlny s příměsí. Dnes jsem si je na sebe vzal poprvé, a je to peklo. Koule a stehna mám jako ve svěráku, nic příjemného, asi je pošlu do dalšího kola prostřednictvím sběrných kontejnerů na hadry, ať si s nimi někdo potřebnější užije. Sice moc nestály, ale stejně jsem nasranej, teda hlavně na sebe. Fuj na to

Zlatejch pár procent elastanu.

 

post-953-0-37511400-1485406521_thumb.jpg

Upraveno uživatelem tolja
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Po roku...
  • Po letech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...