Přejít na obsah

Perrelet Seacraft


Maxel

Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 63
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Souhlas. Hlavne Festina neni zadne ultimatni zlo a jsou jedna rodina, byt chapu, ze to je znacka pro jinou cilovku. 

Vidim zde mirny odkaz na Perrelet Class T (tvar rucicek..), coz byl model, ktery mel "dvojce" u Festiny (pouzdro nemelo ony perreletacke pruhy). A tvar rucicek maji nektere jejich modely podobny. 

Ale ja to zde beru jako plus... byl to jejich design language a imho lepsi nez klasicky mercedes ci omegacka sipecka.

Kdyby to nebyly tak velke kr***, tak jsem si je poridil tez. :)

 

Upraveno uživatelem drack2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsíci...

pohrávám si s myšlenkou jít do verze černé chrono. Je nějaký objektivní důvod mi to rozmlouvat? Šlo by o mé doposud nejdražší hodinky. Nechtěl jsem něco, co nosí každý. Zároveň nevím jako jsou na tom ve srovnání s konkurencí. Ta černá luneta mi přijde nějak levně vypadající, jako mají Seika za 5 tis. Hodinky jsem měl zatím největší MIDO v chronu, měly 43mm, tak si říkám, že to bude hodně podobné a oni asi měří těch 45mm na šířku s přesahy, samotná luneta bude mít asi menší průměr nevíte někdo? Legality Of Buying Perrelet Seacraft Watches Hands-On Replica ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Za kolik je dokazes sehnat? Objektivne by me stvala ta hlinikova vlozka lunety a spojeni Perreletu s Festinou. Budou samo taky dost macaty a vysoky..

 Taky bych se asi bal toho strojku, udajne nejakej Soprod.. tu chrono verzi vubec neznam, ale ta standardni nema uplne dobrou povest.

Upraveno uživatelem Micey
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

viděl jsem ceny kolem 45 tak si říkám, jestli za tyhle peníze mohu dostat něco lepšího? Mimochodem cena u nás je přes 100. Ta vložka lunety prostě vypadá lacině. Výška a průměr mi nevadí, nosím předimenzované hodinky a nijak zvlášť mě to netrápí. 

Chtěl bych nějaké hodinky, za kterými se každý otočí a na který ta cena bude vidět. Vím že jsem v cenové kategorii, kde to tolik nejde, ale alespoň snaha by byla. 

Druhá půlka vědomí mi zase říká, došetři na turbíny, za těma se každej otočí 😁

 

 

 

 

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Asi tak, jestli chceš něco na ukazování, kup si Diesel nebo Invictu a ušetříš. A až s nima budeš ohromovat někde na baru, můžeš je používat jako zápěstní podtácek. 

A Perrelet fakt nikoho zajímat nebudou, ani kdyby měly turbo. To spíš mrkni na nějaká nošení Béčka, kdybys teda chtěl machrovat nějakou hodinařinou a ne módními šmejdy :))

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak díky za rady, doposud jsem s hodinkami o třídu níže a myslel jsem, že Perrelety jsou něco méně vídaného, ale mezi odborníky uznávaného. V Pyramidě jsou ve střední třídě mezi samými top značkami. Béčka nosí v dnešní době každý 😄

Takže mi radíte raději jít do obvyklých značek Breitling, Omega a nevybočovat z proudu? Za tu cenu, 15 let staré a obouchané 🤔

Форумы об автомобилях в России

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...