Přejít na obsah

Ploprof Co-Axial Master Chronometer


Snow

Doporučené příspěvky

Omega Seamaster Ploprof Co-Axial Master Chronometer ? powered by the new Co-Axial calibre 8912

 

Už mi přijde až hloupé, pořád si stěžovat na to, že "nová"(2014 ? ono to letí) aktualizace programu přinesla tu nectnost, že musíte hloupě, místy až nesmyslně zkracovat název vlákna, čímž se de facto poškodí celý příspěvek. 

Mnohokrát jsem upozorňoval a ve finále už i prosil, aby byl navrácen počet znaků, tak jak to bylo u všech předchozích verzí, které pamatuji. Koneckonců, pamatuji si všechny a tak vím, o čem mluvím. 

Například ten, který se podívá na název tohoto vlákna, nemá absolutně šanci pochopit, že jsou tyto ikonické hodnky osazeny novým co-axialním strojkem 8912, což je podle mě zásadní chyba. To, že můžeme, rovněž debilně doplňovat text, pod samotným názvem vlákna, který nezůstane v celku, ale nesmyslně se trhá, nepomáhá rovněž ničemu. Uniká mi smysl sekce Diskuse k serveru Chronomag, v té si pravděpodobně můžeme povídat nejspíše jen sami se sebou, mně se například neddostalo ani jediné odpovědi, přivítal bych dokonce i polib si prdel, alespoň bych věděl, jak si stojím. Ti, kteří by byli schopni sjednat nápravu pravděpodobně sekci nečtou. Jedinou aktivitou je vybízení k příspěvkům na provoz k serveru. Paráda :thumbsdown_anim:  :thumbsdown_anim:  :thumbsdown_anim:  :thumbsdown_anim:  :thumbsdown_anim: .

 

 

No, a nyní k samotným hodinkám, tedy pokud se na ně někdo podívá, o čemž pochybuji. Proplify, které v této poddobě nic neřeknou, nemohou nikoho přitáhnout. Jediným plusem je, že jsem měl v noci alespoň co dělat.

 

The Seamaster Ploprof Co-Axial Master Chronometer is the second watch in the Omega collection to be a Master Chronometer. Discover the watch and the story behind the Master Chronometer ?

 

 

Good news from Omega!

I have been presenting you the Omega Constellation Globemaster, the first Master Chronometer, officially tested by COSC and METAS, recently. In case you did not read my story yet, I recommend you to do so. Just click >>> HERE <<< to get to it.

 

 

 

The legendary and absolutely cool Omega Seamaster Ploprof is now gentled to be a Co-Axial Master Chronometer.



The technically upgraded watch now is named Omega Seamaster Ploprof Co-Axial Master Chronometer.

Being Omega´s most water-resistant diver´s watch thus far, the Ploprof was used and tested by COMEX, the French underwater research and exploration company, for four years before it was released and launched to the public in 1970. Ploprof stands for ?Plongeur Professional?; French for ?professional diver?. In 2009, it was reintroduced in a modern version water-resistant to 1200 meters / 4000 feet and featuring an Omega Co-Axial calibre.

The Omega Seamaster Ploprof Co-Axial Master Chronometer comes in a 55 x 48 mm titanium case. The latter diminishes the weight of the huge diver dramatically.

The Omega Seamaster Ploprof Co-Axial Master Chronometer now is powered by the new Omega Co-Axial calibre 8912, resisting to magnetic fields even bigger than 15.000 Gauss. The entire watch is officially certified as a Master Chronometer. Omega offers a guarantee of four years.

Two case versions: A grade 5 titanium case in combination with a grade 5 titanium / ceramic bezel or a 18 carat Sedna gold / ceramic bezel. One my choose one out of four dials: white, blue or grade 5 titanium dial.



In Austria the prices have been fixed at 15.000 Euro for the version with the Sedna gold bezel and 10.500 Euro for the version with the titanium grade 5 bezel. The prices mentioned include 20 % VAT.

 

 

 

Omega Seamster Ploprof Co-Axial Master Chronometer now is powered by the new Omega Co-Axial calibre 8912

DSC00655.jpg

 

 

DSC00657.jpg

 

 

DSC00660.jpg

 

 

DSC00662.jpg

 

 

 

Nyní ještě několik omalovánek jimiž jsou oficiální snímky, které zvěřejnila sama Omega.

 

 

Grade 5 titanium case in combination with a grade 5 titanium / ceramic bezel and black dial

 

Omega_Ploprof-Master-Chronometer_TI_227.

 

 

Omega_Ploprof-Master-Chronometer_TI_227.

 

 

 

Grade 5 titanium case in combination with a grade 5 titanium / ceramic bezel and white dial

 

Omega_Ploprof-Master-Chronometer_TI_227.
 

Omega-Seamaster-Ploprof-Co-Axial-Master-

 

 

 

Grade 5 titanium case in combination with a grade 5 titanium / ceramic bezel and a grade 5 titanium dial

 

Omega_Ploprof-Master-Chronometer_TI_227.

 

 

 

Grade 5 titanium case in combination with an 18 carat Sedna gold / ceramic bezel and blue dial

 

Omega-Seamaster-Ploprof-Co-Axial-Master-

 

 

zdroj - http://www.watch-insider.com/news/omega-seamaster-ploprof-co-axial-master-chronometer-powered-by-the-new-co-axial-calibre-8912/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vypadaji pěkně i bez datumu,nějak moc nedavam umístění mezi ctyrkou a petkou. Titan musí přidat na pohodlnosti ale průhled u takových macho potápek se mi moc nezdá. Ta poslední barevná varianta se zlatem je dost divná a nova guma taky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Škoda, Titan a jeho dobre/zle vlastnosti, prečo sa zbaviť dátumu? Áno oceľova stará verzia s cal 8500 ho mala medzi 4a5 ale vôbec mi to nevadí.. Origo ho mala na 3hod. Priehľad na potápkach je celkom veľky fail.. Bude sa to lepit na ruku co osobne nenávidím.. Nová gumu uvidíme ako bude vyzerať live.. Ale ako celok to hodnotím ako nevyhovujúce pre fanúšika, vyhovujúce pre ruský typ zbohatlika co to bude nosiť do Posilňovne :)

Upraveno uživatelem stepecken
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Kamil

... přivítal bych dokonce i polib si prdel, alespoň bych věděl, jak si stojím. Ti, kteří by byli schopni sjednat nápravu pravděpodobně sekci nečtou. Jedinou aktivitou je vybízení k příspěvkům na provoz k serveru. Paráda :thumbsdown_anim:  :thumbsdown_anim:  :thumbsdown_anim:  :thumbsdown_anim:  :thumbsdown_anim: .

Polib si!

 

Já s tím nic neudělám a Patrick sem nechodí. A provoz serveru platí Patrick víceméně ze svého nebo z jiných aktivit, abych byl přesnější. Ty příspěvky na provoz, které pošle stejně jen pár lidí, to nevytrhnou. Tak prostě pojmenuj vlákno méně slovy a výstižněji, koho hodinky zajímají si to stejně rozklikne a nemusí být v nadpisu jejich podrobný popis.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Titan vitan, datum chybi ale. Pruhled bych prekous, bez nej by bylo lepe :) . Jinak pekny kukacky. Nejvic se mi libi ty bile a mesh.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

I na té diskotéce budou mít dýzly vyšší obdivovací hodnotu než tyhle. To samozřejmě přeháním, ale já sám za nejkrásnější novovýrobové ploprofy považuju ty, které se nejvíc blíží původnímu originálu. Taky mám ten pocit, že to nejpěknější už Omega dávno vymyslela... Za mně hodinky z tohoto vlákna ne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Musím souhlasit s většinou příspěvků v tomto vlákně. Přechod od oceli k titanu ještě OK, ale zbytek je prostě špatně.

Datumka je individuální, ale mě zkrátka chybí. 

Průhled na těchto hodinkách opravdu nemá co dělat. 

Nové gumové řemeny se mi na první pohled nelíbí, uvidíme naživo. Předchozí byly perfektní. 

A použití zlata průšvih jen podtrhuje. 

Je v titanu i ten kovový mesh nebo je to kombinace titanové pouzdro a ocelový mesh? 

Z mého pohledu znehodnocení legendárních hodinek v pouťovou atrakci. Je mi smutno Omego. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsíci...

Jo, jo, ne všechny inovace vedou správným směrem. A tak jsem připravil pár obrázků těch starých, dobrých, jejich majitelé se teď právem pousmívají. Pokud si dobře pamatuji, první je měl Jarett, který tehdy pro Omegu dýchal, pak se však bohužel přesměroval na obyčejnou komerci :)  ;) . Pravda, i v ní ulovil několik extra super kousků, ale mám pocit, že nakonec skončil tam, kde začal, u kol. A to je ta správná jediná cesta    :notworthy:  :notworthy:  :)  :) .

 

post-750-0-78566800-1456722402_thumb.jpg

 

post-750-0-44624100-1456722413_thumb.jpg

 

post-750-0-18901000-1456722421_thumb.jpg

 

post-750-0-32030800-1456722431_thumb.jpg

 

post-750-0-09374200-1456722443_thumb.jpg

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...