Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravim vsetkych vospolok,

prave som sa zaregistroval a musim uprimne zlozit poklonu, ze o takom velkom, kultivovanom a organizovanom fore plnom infomacii som este v CZ/SK ani len nepocul. Klubuk dole. Dostal som sa sem kedze uz niekolko tyzdnov patram na internete ake hodinky kupit manzelke na 40 narodeniny, ktore sa prudko blizia :helpsmilie: . Som ochotny investovat okolo 1000EUR vratane DPH (radsej menej ako viac). Moja predstava je automat, solar alebo kinetic drive. Urcite nie quartz. Mali by to byt hodinky na kazdodenne nosenie do prace v office. Manzelka ma priemernu zensku ruku cize ani tenku ani hrubu. Vzhlad jednoduchy, elegantny, nadcasovy, ide mi aj o zachovanie hodnoty pre "dalsie generacie". Vzhlad na styl OMEGA 424.10.27.60.53.001 by bol super ale nie je to podmienka. Paci sa mi kombinacia tmavomodry cifernik a strieborny naramok. Nebranim sa ani nakupu od clena fora ak budu v 100% stave.

vopred dakujem za pomoc

Dusan

Odesláno

Paci sa mi kombinacia tmavomodry cifernik a strieborny naramok.

Ak sa to paci Tebe a nevies presne co ocakava ona radsej to skonzultuj aby to sedelo... moja napr povedala razne - nic modre, lebo nema ziadne modre doplnky...

Odesláno

Dušane, proč nechceš pro ženu qurtz? přiznám se, že jsem s tím měl zprvu také problém, ale časem jsem pochopil, že pro ženy (většinu těch, které jsem poznal) je prakticky jedno, co "tam uvnitř tiká", a že spíš dají na tu estetiku a praktičnost. Přeci jen, ruku na srdce, dávat do natahovače hodinky prostě nebude, a přeřizovat je po každém zastavení jí také nebude bavit.. Já bych ten quartz úplně nezatracoval. Hovořím ze svých zkušeností, takže to samozřejmě nelze brát jako nějaké všeobecně platící pravidlo, ale ...

Pokud bys nezavrhoval quartz, tak bych se koukl na Frederique Constant Slimline Moonphase. Podle mne povedené hodinky, které splňují tvé další požadavky - rozumná velikost, a hlavně sedí na tebou preferovanou barevnou variantu.

post-27306-0-51588500-1452865895_thumb.jpg

post-27306-0-93610000-1452865924_thumb.jpg

Odesláno

Zdravim vsetkych vospolok,

prave som sa zaregistroval a musim uprimne zlozit poklonu, ze o takom velkom, kultivovanom a organizovanom fore plnom infomacii som este v CZ/SK ani len nepocul. Klubuk dole. Dostal som sa sem kedze uz niekolko tyzdnov patram na internete ake hodinky kupit manzelke na 40 narodeniny, ktore sa prudko blizia :helpsmilie: . Som ochotny investovat okolo 1000EUR vratane DPH (radsej menej ako viac). Moja predstava je automat, solar alebo kinetic drive. Urcite nie quartz. Mali by to byt hodinky na kazdodenne nosenie do prace v office. Manzelka ma priemernu zensku ruku cize ani tenku ani hrubu. Vzhlad jednoduchy, elegantny, nadcasovy, ide mi aj o zachovanie hodnoty pre "dalsie generacie". Vzhlad na styl OMEGA 424.10.27.60.53.001 by bol super ale nie je to podmienka. Paci sa mi kombinacia tmavomodry cifernik a strieborny naramok. Nebranim sa ani nakupu od clena fora ak budu v 100% stave.

vopred dakujem za pomoc

Dusan

Solar a ne quartz, to nějak nejde dohromady. Pokud by ten quartz ale nevadil, pak solár a rádiem řízené jsou zajímavé třeba tyto: http://global.rakuten.com/en/store/watch-shop/item/xc018/?s-id=borderless_recommend_item_en
Odesláno

No já kupoval přitelkyni ke 40tce taky hodinky,ale chtěla výhradně Quartz.Řikala že se nechce zatěžovat tím že někde hodinky na delší čas položí a tím se zastaví.Tak dostala Montblanc Sport Quartz v bílé barvě a je klid.

Odesláno

Taky bych rád ženu vzdělal obdarováním řádných hodinek (nejlépe v mechanice) ale.... K dnešním narozeninám jsem jí nakonec pořídil Apple Watch a spokojenost veliká (holt je třeba pořídit co se líbí obdarovanému a né nám).

Odesláno

Nevim jestli ti to pomuze, ale je dulezite kolik nosi tvoje zena prstynku a jakych .

Pokud ma jenom snubak, tak je to celkem jedno.

Ale pokud nosi vice zlatych, tak ji moc se stribrnym tahem nepotesis.

Ke stribru, stribro.

Ke zlatu, zlato.

Odesláno

Zdravim,

pani dik za rady. Co poviete na nieco taketo? Vkladam ako JPEG lebo akcia za chvilu konci. Mam moznost to doviezt z US bez DPH (mam tam svagra), len som cital mnoztsvo recenzii na Gemnation, ze s tymito speci akciami zvyknu odrbavat a tovar fyzicky nemaju - mate s tym niekto skusenost?

Dik

post-41492-0-74045000-1453112545_thumb.jpg

Odesláno

Co povíme my není asi tak důležité jako to, co poví manželka (tvoje) :) Osobně bych tedy ženě automaty nekupoval, protože by brzy začala nadávat na nepřesnost nebo na to, že se zastavují, když je nenosí. Už takhle musím u quartzu jednou za 2 měsíce přenastavit datum a srovnat tu cca 5 vteřinovou nepřesnost (naštěstí do plusu), natož abych to dělal obden s automaty.

Odesláno (upraveno)

My doma "ty pravé" vybírali rok (možná déle), od Movado k Omega, od Ventura k G-shock (ty musí mít taky), nakonec náhodou a za krásnou cenu koupené Tag Heuer automaty

Pokud nosí hodinky pořád - automat není žádný problém a i ta moje už si zvykla na mód "jednou za čas půl minuty nevadí", přičemž do té doby názor jasný "na co jako hodinky, když ani přesný čas neumí?" :D

Nejdůležitější mi přišlo: barva a materiál ciferníku (perleť?), chrono/nechrono, nechráněné kamínky (diamanty) - to třeba ta má rozhodně odmítla, kovový pevný vs. jednoduše za kůži vyměnitelný tah.

Z té hromady, co jsme měli uloženo v počítači mě osobně zaujaly Bulova Precisionist, protože baterkáče s plynulým chodem vteřinovky jsou prima a provedení této řady není vůbec od věci (za ceny, co se prodává, lahůdka)  

Začal bych nenápadným ukazováním dámských hodinek na netu - a konec neznám, tam nejsem ani já ani má lepší polovina...

Upraveno uživatelem gougy
Odesláno (upraveno)

Určitě bych jí do toho alespoň nějak nenápadně zapojil, hlavně zjistit vizuální preference = co se jí (ne)líbí. Z vlastní zkušenosti, sám v podstatě nemůžeš koupit dobře :)

Kdyby ale přeci jen to nešlo... co třeba Tissot Powermatic?

80ti hodinová rezerva, certifikace COSC a - co je nejdůležitější :) -  12 diamantů na cifru (0,085 karátu).

Možná jen ten průměr 41mm bude už moc, zas jsou ale poměrně nízké.

https://www.timestore.sk/Znacka/Tissot-303/Luxury-Automatic/Tissot-Luxury-Automatic-28150

post-37766-0-52556300-1453137833_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Maxel

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...