Andrew Posted August 10, 2020 Report Share Posted August 10, 2020 Vše absolutně v pořádku, moc děkuji za obchod i karamelové frappuccino Link to comment Share on other sites More sharing options...
ponorka9 Posted October 26, 2020 Report Share Posted October 26, 2020 Pohodový obchod, hodinky dle popisu, rychlé jednání, rychlé odeslání, tak ják to mám rád. Jen škoda, že to bylo na dálku, rád bych prohodil pár vět...Díky za obchod! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GAJSKA Posted October 29, 2020 Report Share Posted October 29, 2020 Děkuji Piplíkovi, za obchod. Připojuji se k těm, kteří dali palec nahoru už přede mnou. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kupa54 Posted November 9, 2020 Report Share Posted November 9, 2020 Děkuji za obchod a příjemné i když krátké setkání. Obchod proběhl na sto procent. Těším se na setkání v lepších časech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pepanR Posted November 10, 2020 Report Share Posted November 10, 2020 Děkuju Pavlovi za bezproblémový obchod. Vše proběhlo dle domluvy, výborná komunikace i rychlá platba. Doporučuji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michal. Posted November 25, 2020 Report Share Posted November 25, 2020 Děkuji Pavlovi za rychlý a bezproblémový obchod. Zboží luxusně zabaleno. Doporučuji.Sent from my SM-A320FL using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
slava23 Posted December 4, 2020 Report Share Posted December 4, 2020 Díky Pavlovi za obchod. Vše proběhlo absolutně v pořádku. Vzorný a spolehlivý člen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pivas Posted January 19, 2021 Report Share Posted January 19, 2021 Děkuji, že si na mě Pavel vzpomněl,hodinky jsem dlouho sháněl a on mi je nabídl. Jinak samotný obchod proběhl na 100% a ještě jsem se něco dozvěděl o hodinkách. Díky a doporučuji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jenkiz Posted January 27, 2021 Report Share Posted January 27, 2021 Přidávám se ke kladnému hodnocení. Opravdu seriózní jednání a velmi rychlá domluva. Pokud bych se měl o někom vyjádřit jako o gentlemanovi fóra, byl by to Pavel. Když jsem měl problém s výběrem hotovosti s novou platební kartou, sám mi nabídl, ať si hodinky nechám a pošlu mu peníze na účet potom. Nelze než doporučit. Škoda, že nebylo víc času na pokec.Odesláno z mého Redmi Note 7 pomocí Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
laurin Posted February 6, 2021 Report Share Posted February 6, 2021 Ja som kupoval nozik a vcetko v najlepsom poriadku, takze mozem iba odporucit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Micey Posted February 8, 2021 Report Share Posted February 8, 2021 Rychlá jasná domluva, prima pokec, vše 100%. Dík. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cukov Posted February 25, 2021 Report Share Posted February 25, 2021 Je mi ctí využít svůj 50. příspěvek, tomuto hodnocení. Obchod proběhl naprosto hladce, příjemná domluva a ochota. Budu rád, když si to zase někdy zopakujeme. Díky Pavle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
habadej Posted March 16, 2021 Report Share Posted March 16, 2021 Vše ok, jako vždy. Děkuji a těším se zase někdy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
feltharg Posted April 1, 2021 Report Share Posted April 1, 2021 Sice jsem posilal jen par drobnosti na dalku, ale i tak vse na nejvyssim chronomagskem standardu - super komunikace, rychla plaba, takze se stavim do dlouhe rady vrelych doporuceni . Diky! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snekofon Posted November 26, 2021 Report Share Posted November 26, 2021 Přidám další zářez do už pořádně dlouhé řady pozitivních hodnocení. Domluva jasná, věcná, rychlá platba a spokojenost. Mohu doporučit! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukáš3 Posted December 29, 2021 Report Share Posted December 29, 2021 Mohu jen doporučit. Vše proběhlo podle domluvy, která byla rychlá a jasná. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brnakp Posted January 17, 2022 Report Share Posted January 17, 2022 Sice jen drobný obchod, ale vše naprosto v pořádku, můžu pouze doporučit. Děkuju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sphinxx Posted February 4, 2022 Report Share Posted February 4, 2022 Opakovaný a několikátý obchod. Nicméně, jako vždy vše dle dohody a přesně na čas. Takže určitě doporučuji a Pavlovi ještě jednou děkuji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anela Posted February 8, 2022 Report Share Posted February 8, 2022 perfektni Link to comment Share on other sites More sharing options...
HondzaX Posted February 8, 2022 Report Share Posted February 8, 2022 Tady už je to skoro nošení dříví do lesa a tak zřejmě asi nepřekvapím, když uvedu, že se jednalo o transakci při níž proběhlo vše jako po másle. Navíc situace nám umožnila se i osobně setkat, což z plánovaných 10ti minut vyústilo v mnohonásobně delší avšak o to příjemnější a zajímavé klábosení o hodinkách. Moc děkuji za velice pohodovou transakci a milé setkání! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts