Jump to content

Piplík

Recommended Posts

• 2 months later...
  • Replies 115
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Děkuji, že si na mě Pavel vzpomněl,hodinky jsem dlouho sháněl a on mi je nabídl. Jinak samotný obchod proběhl na 100% a ještě jsem se něco dozvěděl o hodinkách. Díky a doporučuji 

Přidávám se ke kladnému hodnocení. Opravdu seriózní jednání a velmi rychlá domluva. Pokud bych se měl o někom vyjádřit jako o gentlemanovi fóra, byl by to Pavel. Když jsem měl problém s výběrem hotovosti s novou platební kartou, sám mi nabídl, ať si hodinky nechám a pošlu mu peníze na účet potom. Nelze než doporučit. Škoda, že nebylo víc času na pokec.

Odesláno z mého Redmi Note 7 pomocí Tapatalk

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...

Sice jsem posilal jen par drobnosti na dalku, ale i tak vse na nejvyssim chronomagskem standardu - super komunikace, rychla plaba, takze se stavim do dlouhe rady vrelych doporuceni :). Diky!

• 7 months later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...

Tady už je to skoro nošení dříví do lesa a tak zřejmě asi nepřekvapím, když uvedu, že se jednalo o transakci při níž proběhlo vše jako po másle. Navíc situace nám umožnila se i osobně setkat, což z plánovaných 10ti minut vyústilo v mnohonásobně delší avšak o to příjemnější a zajímavé klábosení o hodinkách. Moc děkuji za velice pohodovou transakci a milé setkání!