Karlos Odesláno 25. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2016 (upraveno) Skutečný fajnšmekr má hodinky bez data, jen s jednou ručičkou a bez indexů Upraveno 25. března 2016 uživatelem Karlos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 25. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2016 Bez data ani ránu, hodinky ani auta v základu neberu, spíš se teď začínám klonit k Big Date a kyklopům. Jak to vůbec bez datumky zvládáte? Mám díky práci bordel ve dnech, nocích i datech. A Seiko, máš můj obdiv, jedna z velmi málo značek (a nevím jestli ne jediná) co umí dokonce kyklopa nad day date. Bravo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 25. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2016 Je jich tam určitě několik!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 25. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2016 Kde tam a koho nebo čeho? Značek s lupou nad day date? Počítám že jo, ale z hlavy mě napadlo jen Seiko. Tak ukaž nějaký. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondralbc Odesláno 25. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2016 Ty vado ten komik co zalozil toto vlakno (za to dekuju, pobavilo me to) to ma uz i v podpisu Asi diagnoza k psychoterapeutovi ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 25. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2016 no viděl jsem tu už zamknout i méně debilní vlákna ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mery Odesláno 26. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2016 A já mám přesně opačný problém - na hodinkách nepotřebuji žádné komplikace, žádná chrona kromě datumovky. Bez té já jsem zase ztracený. Už bylo tolik krásných hodinek, které se mi líbily, ale jen kvůli absenci datumovky jsem je zavrhl. Když sledování času, tak komplet. Copak já o víkendu vím, kolikátého je? Nepotřebuji to vědět, ale když to náhodou potřebuji, mrknu na zápěstí a je to. Žádný diář, mobil a podobně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aprofil Odesláno 14. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2016 http://www.deployant.com/baselworld-2016-grand-seiko-spring-drive-8-day-power-reserve/ Tak nakonec na má slova došlo a Seiko udělalo to, po čem jsem volal. Jen ta cena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2016 Pac to tady ctou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aprofil Odesláno 14. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2016 Možné to je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanNovakJan Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2016 Japonec se vždy operativně přizpůsobil trhu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2016 Tak to budou zklamání až zjistí, že nakonec si je žádný Seikokot z fóra nekoupí :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel hb Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2016 http://www.deployant.com/baselworld-2016-grand-seiko-spring-drive-8-day-power-reserve/ Tak nakonec na má slova došlo a Seiko udělalo to, po čem jsem volal. Jen ta cena Jak čtu, co máš pod nickem, neprotiřečíš si trochu? Já uznávám, že datum a den se každému z estetického hlediska líbit nemusí. Ale napsat, že je to nepraktické, je asi stejný blábol jako tvrzení, že Ti na mobilu vadí barevný display, protože ho k telefonování nepotřebuješ a je nepraktické zjistit si díky tomu i jiné věci. Sorry, ale Tvůj názor a postoj fakt nepobírám, asi jsem divnej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2016 to je nás tady tím padem divnejch asi valna vetsina... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aprofil Odesláno 14. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2016 Jak čtu, co máš pod nickem, neprotiřečíš si trochu? Já uznávám, že datum a den se každému z estetického hlediska líbit nemusí. Ale napsat, že je to nepraktické, je asi stejný blábol jako tvrzení, že Ti na mobilu vadí barevný display, protože ho k telefonování nepotřebuješ a je nepraktické zjistit si díky tomu i jiné věci. Sorry, ale Tvůj názor a postoj fakt nepobírám, asi jsem divnej. Den na hodinkách (o datu teď nemluvím) opravdu nemá s praktičností nic společného, je to jen frajeřina navíc, aby byl strojek komplikovanější. Dnes je čtvrtek a ví to každý, bez nutnosti dívat se na hodinky. Ale hlavně se má výtka týkala faktu, že to cpou do všech (datum). Kdyby dělali verze s i bez, tak jako např Rolex, neřeknu ani fň. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanNovakJan Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2016 Úplně všude to Seiko necpe, strojky s open heart 4R38 a 4R39 nemají ani datum ani den. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2016 No, ja den v tydnu vyuziji napr.na detskym tabore. Tam je takovy zahul, sama nocni bojovka,ze po 2 dnech jsem uplne mimo:) A pak mam rad ty barvicky na So a Ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vintage Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2016 Nebo když jdu v pátek do hospody, tak je dobrý vědět že začala neděle a je třeba už jít domů střízlivět do práce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2016 datum mi nevadí, ale Den - bez toho bych obešel** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2016 Mozna by nebylo od veci si priznat, ze Seiko nebo jakakoliv znacka proste nejni pro kazdeho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se