AndyAaron Odesláno 8. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2016 Jen tak si tipnu "SONntag" neboli nemecka nedele? Vetsina hodinek ma dny v tydnu dvojjazycne, takze anglictina plus dalsi jazyk. Obvykle nemcina, italstina, spnelstina, japonstina, arabstina nebo i cisla dnu v tydnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zbuddy Odesláno 8. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2016 http://www.chrono24.com/en/seiko/seiko-air-solar-divers-sne107p1-200m--id4490940.htm docela pěkné hodinky (až na day/date). Na osmé fotce je červený den "SON", co to má znamenat? Žádný den v týdnu se přeci takto nepíše.Výborná cena za nenošené oproti těm ostatním Seiko solar diversů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JWolker Odesláno 26. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2016 Prosím, mohl by se mi ozvat admin, nejlépe nejvyšší, který má práva upravovat cokoliv na fóru? Ve vyhledávání jsem našel jen root admina, zpráva mu nešla poslat, na ICQ nereaguje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vogysan Odesláno 15. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2017 Přeji hezký sobotní večer. Neporadil by mi někdo znalý, na koho se mohu obrátit ve věci opravy a seřízení Prim Sportek? Jsem z Východních Čech (Rychnovsko). Konečně jsem sehnal své vysněné Prim Sport1 v poměrně zachovalém stavu a nechal je vyčistit a seřídit u jednoho lokálního hodináře. Od té doby mají bohužel problém s nátahem i se samotným chodem (po chvíli se zastaví). Při manipulaci s korunkou se hýbe celý strojek s ciferníkem. Reklamovat opravu nechci, bojím se, že by to mohlo dopadnout ještě hůře :-( Nebo nevíte o někom schopném, šikovném mezi zdejšími členy?? Jsem tu krátce, teprve pročítám, poznávám a vstřebávám. Většinu místních zatím neznám. Předně děkuji za jakoukoliv odpověď. Hezké dny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 15. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2017 Ja bych to vrazil mistnimu clenovi s nickem Tondako. Hodinar z Liberce, provereny desitkami stastnych chronomagoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vogysan Odesláno 16. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2017 Děkuji všem za odpovědi a uživateli xjr1 za nabídku pomoci.Mějte hezké dny!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se