Přejít na obsah

Rolex - zvýšený prodej


vareka

Doporučené příspěvky

Nejhorší je, že jich tam je hafo když je nejméně potřebuješ a jakmile je budeš chtít koupit, tak se tam měsíc neukážou ani jedny :-) Takový chronozákon schválnosti...

 K tomu se přidávám, tak to je. Asi před dvěma měsíci jsem začal nějaké R hledat a pak intenzivně hledal tak další měsíc - nic nikde nebylo. Trochu jsem to nechal uležet a vida.

 

Taky mi přijde, že třeba konkrétně na těch Subech trochu opadla ta šílená cenová hladina.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

sou na pohodu, ale holt sou na prvni pohled vobycejnejsi nez trebas exp 39. a jinak si vsimni, ze fermuello prodava milgy, kery mel predtim jeden clen, a ten ma ted daytony, kery fermuello postoval cerny a bily a resil, kery pustit a kery nechat. a predtim mel blnr, kery ted ma patprom a proto patprom poustel OP39. sme tu vsichni jedna velka rolexi rodina, no :D

Velmi trefný popis! Prostě člověk pořád hledá, alespoň já to tak mám. OP jsou perfektní, ale já dlouhodobě chtěl blnr. Nejsem v pozici, abych si mohl dovolit mít oboje najednou a k tomu ještě několikery Omegy atd. Prostě koloběh života a hodinek :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já bych hned něco dokoupil, ale nic použitelnýho pro sebe v prodejní sekci nevidím. Buď jsou tam hodinky pro trpaslíky, nebo si u nich nemůžu kroutit lunetou a to je pro mě velký handicap. Jediný co by mě tam bralo, jsou keramický noudejty, ale ty mají zase prapodivnou cenu. Tedy zhruba o desítku nad limit, co umím já. No a co bych koupil hned? Třeba 116622, 116600, 116710 BLRN, 116660, 16700, 16710, 16613 rehaut, 16610 rehaut, 14060 s cal. 3000, 5513, 1680. Takže já to jako zvýšený prodej rozhodně nevidím.

Upraveno uživatelem Cyber
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...