ivlado Posted February 24, 2016 Report Share Posted February 24, 2016 Steinhart Nav-B Titanium nepatria zrovna medzi zriedkavé kúsky na tomto fóre, ale vo verzii 44mm ich tu až tak veľa nie je, aj preto som sa rozhodol sem dať nekoľko fotografií. A hlavne preto ,že ich považujem za naozaj vydarené štýlové pilotky bez ohľadu na ich priaznivú cenu. Baví ma na nich hlavne klenuté sklíčko, titan, krásna korunka, modrá farba na ručičkách,ktorá dokáže nádherne oživiť ciferník, sekundovka natiahnutá až k okrajom... no takže asi všetko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frantik Posted February 24, 2016 Report Share Posted February 24, 2016 Super fotky :-) Mel jsem je dvakrát a asi si je koupím potřetí :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
villain83 Posted February 24, 2016 Report Share Posted February 24, 2016 krásný fotky,tolik vláken o pilotkách.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostra Posted February 24, 2016 Report Share Posted February 24, 2016 Nádherné fotky, díky za ně. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sphinxx Posted February 24, 2016 Report Share Posted February 24, 2016 Parádní fotky, klobouk dolů, já je mám teď ve 47mm na prodej, a protože by je tu někteří nejraději koupili za cenu Parnisů, tak je velká možnost, že zůstanou doma, když vidím ty fotky. Opravdu paráda Vlado! Link to comment Share on other sites More sharing options...
matthias Posted February 24, 2016 Report Share Posted February 24, 2016 Zajimave hodinky a hlavne uzasne fotky! A co jsem koukal, tak nejen hodinkove... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivlado Posted February 24, 2016 Author Report Share Posted February 24, 2016 Ďakujem . Som rád že sa fotky páčia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivlado Posted February 24, 2016 Author Report Share Posted February 24, 2016 Parádní fotky, klobouk dolů, já je mám teď ve 47mm na prodej, a protože by je tu někteří nejraději koupili za cenu Parnisů, tak je velká možnost, že zůstanou doma, když vidím ty fotky. Opravdu paráda Vlado! No ja by som ich pod cenu určite nedával . Sú to take šedivé myšky ,ale len na prvý pohľad .... A ďakujem ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sphinxx Posted February 24, 2016 Report Share Posted February 24, 2016 Já je pod cenu ani nedám, ale jak už je v místním folkloru (naštěstí menšina) zvykem, najdou se tací, co si řeknou, že za 5000Kč je berou hned, no tak na to ani neodpovídám . Nicméně tím Ti tady rozhodně nebudu plevelit vlákno, cena je velmi dobrá vzhledem ke stavu zánovních a tím to končí , každopádně Ty jsi je zachytil famozně, budu se těšit na případné další fotky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tano Posted February 25, 2016 Report Share Posted February 25, 2016 Jako ty fota jsou hodne dobry, to plati i samo. o hodinkach. Titan v teto velikosti urcite dobra volba a ten remen k nim skvele padne. Diky, gratulacka . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valderek Posted March 17, 2016 Report Share Posted March 17, 2016 Super pilotky Pilotky musím taky někdy zkusit Link to comment Share on other sites More sharing options...
HondzaX Posted March 20, 2016 Report Share Posted March 20, 2016 Teda, tak ty fotky jsou super! Skoro bych se na ně opět nechal nalákat :-) Valderek: Pokud jsi pilotky neměl, tak určitě vyzkoušej. To je skoro povinnost :-) Snadné odečítání, čistý a jasně rozpoznatelný design. Prostě hodinky, jak mají být. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valderek Posted March 20, 2016 Report Share Posted March 20, 2016 Jasně že zkusím Pravděpodobně půjdu časem taky do Štajnů. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest lack71 Posted March 23, 2016 Report Share Posted March 23, 2016 Perfektní semi-vintage pilotky...ale ten uměle "stařený" řemen...ten k titanu nějak nepatří, alespoň co se mého vkusu týče, Já bych raději nový kožený a odřel bych si ho sám Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazyfucker Posted April 24, 2016 Report Share Posted April 24, 2016 Kudla toto jsou ty kosulovky co jsem hledal Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivlado Posted April 25, 2016 Author Report Share Posted April 25, 2016 Svetlešia koža na skúšku..mäkšia, kúsok pohodlnejšia a trošku ,aspoň sa mi zdá ,že tiež oživila hodinky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neumann Posted May 6, 2016 Report Share Posted May 6, 2016 Svetlešia koža na skúšku..mäkšia, kúsok pohodlnejšia a trošku ,aspoň sa mi zdá ,že tiež oživila hodinky.Mam je take a ta svetla kozka cos jim dal je super, ne ze ozivila jsou to temer jine hodinky. Dobres udelals, moc se mi to libi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts