Přejít na obsah

Rozvod


Návštěvník Kamil

Doporučené příspěvky

Bratranec ženy zhruba něco přes půl roku - majetek měli vyřešenej, děti do střídavý nevyhrál, neměl v době rozvodu své bydlení, kde by mohly mít děti zázemí, maj jen dohodu jednou za 14 dnů na víkend. Sestřenice ženy tak něco mezi půl rokem a rokem - odešla od něj, majetek vyřešenej, dítě nedostal do střídavý, bydlel(i) u jeho mámy (její tchyně; ta jí dneska nemuže přijít na jméno), taky maj dohodu jednou za 14 dní víkend plus nějakou dobu o prázdninách a snad vánocích.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To je fakt děs... Se střídavkou držím palce, dá se to, taky ji mám, jen to u menších dětí často vede ke kolizi s prací. V době, kdy by člověk potřeboval vydělávat nejvíc, přichází o zakázky a klienty, protože prostě nedokáže být časově flexibilní a myslet na 100% na práci.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pani ma pocit, ze s trvalkou dostane ke 100 tisicum vyzivneho. Je to sice totalni blbost, ale je to dost prekazka k dohode :(

Nojo. Ono být milionář v tomhle ohledu dost škodí. Ale :

 

1) s takovými příjmy, z jakých tohle může počítat, si můžeš dovolit zařídit pro sebe a děti super bydlení

2) Tvé příjmy s tím, jak přibrzdíš práci kvůli péči o děti, mohou sice dost poklesnout, ale špatně na tom nebudeš

3) můžeš být víc pánem svého času a dobře plánovat

4) můžeš si dovolit velmi kvalitní právní zastoupení

5)musíš dát jasně znát, že pokud nebudeš mít děti, výživné vybojuješ nízko.  Musí to vědět předem. Od toho máš právníka. Ony jsou ty nanynky z neziskovek sice ukecané ažaž, ale taky přiměřeně neschopné.

 

Hodně štěstí / hlavně dětem. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pani ma pocit, ze s trvalkou dostane ke 100 tisicum vyzivneho. Je to sice totalni blbost, ale je to dost prekazka k dohode :(

 

Pokud je v tom nevěra nemusela by na výživném dostat taky nic. Je třeba to ale asi držet v tajnosti, najmout asi nějakého detektiva na důkazy + právníka.

 

třeba:

https://www.epravo.cz/top/clanky/pravni-nasledky-manzelske-nevery-102102.html

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chlapi neblázněte! 11 let spolu a dvě děti, to stojí za to udržet. Za 38 let manželství jsem se rozváděl asi desetkrát a vždycky jsem si nakonec uvědomil, že život se nedá začínat dvakrát a že statistiky mají pravdu, když říkají, že jen 5% rozvedených má po rozvodu lepšího partnera než předtím. Vím, že se to hezky říká, když se nechce, je to horší než když se nemůže, ale za pokus to stojí. Takové rozloučení na pár měsíců někdy udělá divy. Je čas udělat si střízlivou analýzu toho, co určitě ztratím proti tomu co možná získám a platí to i pro ženský. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník YPO

kámo já mám pocit že Jeremy píše že to zkoušel lepit 4 měsíce .... to má sakra trpělivost

 

já to lepil dva měsíce a pak sem jí jednou řek, že jestli do konce tejdne nevypadne tak je mrtvá ..... nejni mrtvá = odešla

 

je jasný, že tydle mimořádný situace vyvolávaj hysterický reakce organizmu, ale ve finále zjistíš, že ženskejch je jako sraček a jsi víceméně slepě upnutej jenom na tu jednu

 

klukovi bylo 10 ... teď je mu šestnáct a stejně každejch štrnáct dní přijde a nikdo ho k tomu nenutí a i když se vidíme štyry dny v měsíci tak si máme stále co říct

 

prostě si Jeremy najde jinou kobru a začne novej život ..... dyť je to vlastně krásný .... jakýpak neštěstí

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jardo tak to mě mrzí, nechci delat chytrého, ale není šance to nějak opravit? Taky jsme měli spoustu krizí a ne malých, ale tak nějak jsme to ustáli. Průser je, že ženské nedojde, že ten nový je hodný a pozorný jen na začátku ( z 90% ) ano je to nové, krásné ale viděl jsem hodně blbek co takto odešli ze vztahu kde jim nic nechybělo a frajer se nabažil a čau pipi. Myslím si, že jsi fér chlap co se o rodinu stará dobře, průser je , když si toho druhá strana neváží.... Držím Ti palce!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník YPO

@YPO

Jsem ze staré školy a tohle je na mě trochu cynický. Ale asi máš pravdu, takhle to dneska chodí. Zvenku se lehce komentuje, Jeremy určitě ví co má dělat.

hele a jakej máš pocit z toho když ti chce odejít manželka a ty jí lopotně ukecáš ať zůstane a ona skutečně zůstane .... jako, že si něco vyhrál ? zachránil manželství ? aspoň děti budou v klidu ?

 

vyhrál si leda tak předražený máslo na hlavě, protože ženská když si něco umane tak to dřív nebo později stejně udělá a ty se budeš drbat na palici protože už budeš vyšťavenej, zatrpklej a těsně před smrtí

 

možná to zní cynicky, ale je to prostá realita

 

já to jeremymu samozřejmě nepřeju, protože to je zbytečný řešení sraček, ale život tím nekončí, ba naopak

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

děti nebudou nikdy v klidu, když nejsou v klidu dospělí .... na to nemusím bejt anštajn .... ale respektuju, že to respektuješ ;)

 

Od dospělých se čeká, že se budou chovat dospěle. I za cenu diskomfortu a přetvařování. 

Jeremy, to není nic na Tebe, jen filosofuju. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...