Jump to content

Recommended Posts

Posted
před 9 minutami, Jerryl napsal:

Docela slušný pokles ceny proti ceníku!

Jop a navíc auta v plné záruce tři roky od data registrace + možnost dokoupení dalších dvou roků za cca. 18 tisíc. 

Posted

No ono se to vrací do stavu před tím covidovým šílenstvím, zkracují se dodací lhůty a "akční" ceny nastupují....

Posted
V 18. 9. 2023 v 21:21, mAra_ napsal:

Ahoj kluci, potřebuju radu.

Zadání: auto pro legraci, nejsem žádný, super řidič, kdybych neměl puzení, řekl bych že Wrangler s 300 koněma stačí... ale tak sportovní vůz do rodiny je potřeba... Na motorce obě holky nesvezu... takže zásadní otázka: mustang 2015 s šestiválcem... je to velký přešlap ? Výkon stejný jako Jeep, jen o tunu lehčí. Říkám si, že na výlety akorát. 

Je to auto za hubičku a dostal jsem nabídku na auto, které znám a vím jeho historii (nebourane , co se kdy delalo a tak....)

Je to pitomost a našetřit na v8, nebo se nebát ?

Tak jsem to dneska odpískal.... nějak jsem si řekl, že když už, tak V8,  na tu musím došetřit...

Posted
před 1 hodinou, Hasňa napsal:

Tím větší pako?

Všechno větší je lepší, byt, dům, konto, prsa, svaly, intelekt, sex-appeal.... A auto také. Větší váha a rozměry autu dodávají určitou vznešenost. 

Posted (edited)

Malé mrštné auto - hot hatch může být fajn poježdění

Malý mrštný P…. , nevim nevim 😂

Edited by Jerryl
Posted
před 10 hodinami, Jerryl napsal:

Malé mrštné auto - hot hatch může být fajn poježdění

Malý mrštný P…. , nevim nevim 😂

Hmmmm… něco na tom bude:-)

Posted

Az na to, ze vubec...

Camry je primarne vyrabena pro US trh, kde kombiky proste nefrci, nefrceli a frcet nebudou. Podobny je to v JP. Kolik lidi by si v Evrope koupilo hybridniho kombika od Toyoty v segmentu D? Je to proste pragmaticky ekonomicky rozhodnuti. Taky by mi to prislo jako fajn model, ale prusecik lidi "to by bylo super!" a lidi "to si jdu koupit novy" je fakt malej..

Jeste vic nez Camry combi, bych na EU trhu rad videl Corollu GR, ale to asi neklapne.

Posted

Češi jsou praktičtí a pro combi až na vzhled hraje v podstatě vše..Snad až na Mercedes-E, tam ten vzhled combi přebije všechny rozumné argumenty

Odesláno z mého SM-N986B pomocí Tapatalk

Posted
před 51 minutami, miliusportos napsal:

Češi jsou praktičtí a pro combi až na vzhled hraje v podstatě vše..Snad až na Mercedes-E, tam ten vzhled combi přebije všechny rozumné argumenty

Já bych klidně E v kombíku bral

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Posted
před 6 minutami, miliusportos napsal:

Promiň ale to je C

Google pitomej 🙂

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.