Maxel Odesláno 19. října 2016 Nahlásit Odesláno 19. října 2016 A do toho strčí kočár? Jasně, vleze se. Nemyslim klasickej kočár, už vozíme sporťáka. K tomu kufry (!) pro ženu a kluka na víkend, taška pro mě... Na naše potřeby absolutně bezproblémů.
Papaya Odesláno 19. října 2016 Nahlásit Odesláno 19. října 2016 No já v60 + kočár a kufr plnej. Pravda, z golfakem už je to o trochu lepší, ale i tak je to jeden z nejmenších kufrů své kategorie (kombi).
Maxel Odesláno 19. října 2016 Nahlásit Odesláno 19. října 2016 Jo, s tim se asi nedá než nesouhlasit, kufr neni žádná sláva. Pro nás kufr nebyl zas tak důležitý parametr, takže s tim umíme pohodlně fungovat.
Papaya Odesláno 19. října 2016 Nahlásit Odesláno 19. října 2016 Ten chip jsi vybral Polestar nebo od kluků z Volvocesky?Protože já šel do toho od volvocesky a musim rict, že automat teď řadí tak nějak mnohem lip. Nechtěl jsem ani tak výkon, jako spíš nějakou rezervu na předjíždění. Vobčas ty kamiony předjet, neutrhnout kolo vo díru a ještě se vejít je kumšt.
Maxel Odesláno 19. října 2016 Nahlásit Odesláno 19. října 2016 Volvocesky. Kluci už mi dělali pár věcí (počeštění budíků, odblok obrazu za jízdy, atd.) a byl jsem s nima spokojenej.Chci to dělat ze stejných důvodů, nejde mi o kW, ale o Nm = rychle a bezpečně předjet. Pokud k tomu bude automat řadit líp, fajn bonus
Papaya Odesláno 19. října 2016 Nahlásit Odesláno 19. října 2016 Ja byl na počeštění ppc a odblok. obrazu minulý tyden :-)Spokojenost rovněž. Už jen čekám, na tu zázračnou krabičku, co ji nasadíš na port (diagnostika) a ovládáš auto odkudkoliv přes mobil. Dveře, světla, přídavný topení, okna... všechno co jde ovládat cudlíkama. Ale nejlepší bude stav teploty,vody, oleje a mira zasvinění dpf filtru.Jsem hračička a tohle bude pro mě.
DavidLC Odesláno 19. října 2016 Nahlásit Odesláno 19. října 2016 Když se čipuje motor, mělo by se něco udělat i s mapou převodovky, aby to chodilo jak má (takhle mi to vysvětlovali). Ale osobně nevím, nechávám to jak to mám.
decebal Odesláno 19. října 2016 Nahlásit Odesláno 19. října 2016 Jasně, vleze se. Nemyslim klasickej kočár, už vozíme sporťáka. K tomu kufry (!) pro ženu a kluka na víkend, taška pro mě... Na naše potřeby absolutně bezproblémů.No jo, ale on píše, že se má prcek na jaře narodit. Já bych mu doporučil na rok oktávku, tu pak s minimální ztrátou střelit a pak případně třeba tohle Volvo. Teda, já bych mu doporučil Levorga nebo Outbacka, ale když chce Volvo...
Sphinxx Odesláno 19. října 2016 Nahlásit Odesláno 19. října 2016 Levorg se mi líbí, ale dělá se do toho nějaký zajímavý benzínový motor? Nějak jsem u Subaru ztratil přehled.
decebal Odesláno 19. října 2016 Nahlásit Odesláno 19. října 2016 (upraveno) Je to tak, u nás pouze 1.6. Dvoulitrová atmosféra by se mi taky líbila víc.edit: tady pán hýká blahem http://autosalon.iprima.cz/videa/subaru-levorg-16-dit-sport takže to asi stačí. Já v tom jenom seděl u Freye ale nejel jsem s tím, nebyl čas. Kamarád byl na testovacím víkendu pro média a přijel nadšenej, prej je to skvělý. A kufr to má 522 litrů, což není málo, Upraveno 19. října 2016 uživatelem decebal
CEGY Odesláno 19. října 2016 Nahlásit Odesláno 19. října 2016 A ještě to má místo převodovky nějaký variator. Ale můj subaru mechanik to má a je s tím spokojenej.
Sphinxx Odesláno 19. října 2016 Nahlásit Odesláno 19. října 2016 Fakt jo? No, motor nic moc. Jinak je to fešák.
Mareka01 Odesláno 19. října 2016 Nahlásit Odesláno 19. října 2016 Levorg v ČR = pouze benzín, pouze 1.6 a pouze automat lineartronic. Velmi dobrý podvozek, přiměřený prostor i kufr. Pokud člověk nechce závodit (ala WRX/STi) a manuálně řadit, tak slušné (rodinné) svezení.
Foundryman Odesláno 19. října 2016 Nahlásit Odesláno 19. října 2016 Mám Outback s motorem 3,6 l bez turba, převodovka klasika a jsem nadšenej. Subaru v benzínu rozhodně stojí za úvahu. Diesely prý mají slabší.
Mareka01 Odesláno 19. října 2016 Nahlásit Odesláno 19. října 2016 Naftu od Subaru do r.v.2011 nebrat ani náhodou, pozdější verze už trpí jen běžnými diesel problémy (vstřiky, DPF...)
Maxel Odesláno 19. října 2016 Nahlásit Odesláno 19. října 2016 (upraveno) No jo, ale on píše, že se má prcek na jaře narodit. Já bych mu doporučil na rok oktávku, tu pak s minimální ztrátou střelit a pak případně třeba tohle Volvo. Teda, já bych mu doporučil Levorga nebo Outbacka, ale když chce Volvo...Aha, to o narození jsem nějak přehlédnul. V tom případě souhlas, kufr V60 vs. plnohodnotný kočárek spíš ne. Tam ta octa docela dává smysl, ikdyž zas koncern taky nechtěl. Ješte v rodině Volvo by mohla být volba starší V70, tam už je kufr OK. Namátkou:https://auto.bazos.cz/inzerat/65358930/2008-Volvo-V70-D5-Automat-136kW-Momentum.php Jinak Levorg je parádní! On i ten Outback s 3.6 by stál za hřích. Upraveno 19. října 2016 uživatelem Maxel
Foundryman Odesláno 19. října 2016 Nahlásit Odesláno 19. října 2016 Outback 3.6 je paráda, bohužel se už díky moudré EU nedováží - není dost ekologický. Přece jen, 6-válec boxer, 190 kW. Z toho jsou zelení na mrtvici.
Roland Sands Odesláno 21. října 2016 Nahlásit Odesláno 21. října 2016 Rozum říká ruce pryč ale V8 4.0 manuál potřebuji slyšet že je to z finančního hlediska nesmysl (nebo není).?http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=233155666&grossPrice=true&isSearchRequest=true&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&scopeId=C&maxPrice=15000&maxMileage=200000&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelId=24&pageNumber=2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se