McStinger Posted May 31 Report Posted May 31 před 9 minutami, geometr napsal: Opravdu chceš ojetého korejce? Zaujíma ma nájazd okolo 70.000, to nie je až taká katastrofa. Vo firme máme Kie a zatiaľ žiadne problémy. Nechcem za to vyplaziť veľa. Nebránim sa tipom na cenovo rozumné kombi, benzín, automat.
AndyAaron Posted May 31 Report Posted May 31 V ojetem koreici nevidim sebemensi problem. V inzerci je moc peknej proceed… P: Kia ProCeed 1,6 T-GDi 7DCT GT https://r.tapatalk.com/shareLink/topic?share_fid=6783&share_tid=186082&url=https://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/186082-P%3A-Kia-ProCeed-1%2C6-T-GDi-7DCT-GT&share_type=t&link_source=app
Bells Posted June 5 Report Posted June 5 Ja mohu Proceed jen a jen doporucit, mam od zacatku roku a i kdyz jsem to uplne necekal, tak me to auto bavi od prvniho dne. Motor fajn, slusne jede, nijak zvlast se obecne nesere, prevodovka taky slusna, ve sportu, jinak je dost lina. Sel bych spis do po FL, aneb bude to mladsi, jeste nejakou dobu i v zaruce, tak ma clovek relativne klid. No a jasne, neni to nejvetsi kombik na svete, ale myslim, ze prostoru vic nez dost a je fakt pekny -ano to je subjektivni, ale me se teda libi moc, tohle se jim povedlo. A jeste jedno plus, v GT skvele sedacky. 1
bacil.357 Posted June 9 Report Posted June 9 Kolegové, má někdo zkušenosti s e-POWER od NISSANu? Nebo celkově zkušenosti s Nissanem jako takovým. Tak nějak jsem na vážkách jestli hybrid od Toyoty nebo nezkusit Nissan. Spíš bych byl pro Toyotu, protože je to léta prověřený pohon, ale ten hluk od motoru při plném výkonu mi moc nešmakuje. Děkuji za postřehy.
vwtyp11 Posted June 10 Report Posted June 10 před 20 hodinami, bacil.357 napsal: Kolegové, má někdo zkušenosti s e-POWER od NISSANu? Nebo celkově zkušenosti s Nissanem jako takovým. Tak nějak jsem na vážkách jestli hybrid od Toyoty nebo nezkusit Nissan. Spíš bych byl pro Toyotu, protože je to léta prověřený pohon, ale ten hluk od motoru při plném výkonu mi moc nešmakuje. Děkuji za postřehy. Nissan vyhrává na plné čáře! Rav4 jsem v Toyotě vtáčel znechucenej. Xtrail s epower byla totální pecka! Zpracování o level výš, interiér top jak v g klasse. A ten pohon yes!!!
DavidLC Posted June 10 Report Posted June 10 V 9. 6. 2026 v 10:55, bacil.357 napsal: Kolegové, má někdo zkušenosti s e-POWER od NISSANu? Nebo celkově zkušenosti s Nissanem jako takovým. Tak nějak jsem na vážkách jestli hybrid od Toyoty nebo nezkusit Nissan. Spíš bych byl pro Toyotu, protože je to léta prověřený pohon, ale ten hluk od motoru při plném výkonu mi moc nešmakuje. Děkuji za postřehy. NISSAN nevím, Toyota je moje skupina, tak na ní neplivu, ale co Honda CRV, jel jsem s ní a přišlo mi to dospělejší než (teď už) starý model Ravky. V nové jsem nejel, nevím jak si pohráli s hlukem, tipuju že zlepšení je. Ono to zahučení je trochu o tom, že je jinak ticho a ruku na srdce, jak často na to kdo šlape do "plných" a asi jsem si zvykl, výměnou za spotřeba/bezporuchovost/držení ceny.
vwtyp11 Posted June 10 Report Posted June 10 Ta honda je mezi Toyota a Nissan. Proste ten eoower a zpracování a výbava u Nissanu je fakt jako ze fakt top
DavidLC Posted June 10 Report Posted June 10 To se schválně čouhnu můj poslední Nissan byla Primera a Terano II, tak snad to bude pokrok
bacil.357 Posted June 10 Report Posted June 10 před 4 hodinami, DavidLC napsal: NISSAN nevím, Toyota je moje skupina, tak na ní neplivu, ale co Honda CRV, jel jsem s ní a přišlo mi to dospělejší než (teď už) starý model Ravky. V nové jsem nejel, nevím jak si pohráli s hlukem, tipuju že zlepšení je. Ono to zahučení je trochu o tom, že je jinak ticho a ruku na srdce, jak často na to kdo šlape do "plných" a asi jsem si zvykl, výměnou za spotřeba/bezporuchovost/držení ceny. S tím "hukotem" máš pravdu. Když jsem se byl dnes projet, tak jsem si to uvědomil. Že mi to připadá hlasité, protože je v tom autě docela ticho. Asi půjdu na jistotu do Toyoty.
DavidLC Posted June 11 Report Posted June 11 před 20 hodinami, bacil.357 napsal: S tím "hukotem" máš pravdu. Když jsem se byl dnes projet, tak jsem si to uvědomil. Že mi to připadá hlasité, protože je v tom autě docela ticho. Asi půjdu na jistotu do Toyoty. Každý je vnímavý na něco jiného, u Ravky mi to nepřišlo vůbec, Prius hučí jak vysavač, ale na moje jízdy "kolem komína" to neřeším, do toho stavu se dostávám minimálně. Za 290 tis km byla výměna egru a takového kloubku u řízení. To mi přijde, že o.k. Dobře vyber...
Axel Posted June 11 Report Posted June 11 Ohledně "hukotu" a Toyoty.. Jezdil jsem pár měsíců Corollou a teď RAVkou, ten hukot je enormní. V případě Corolly masakr. U RAVky už je to lepší, ale pořád to nepříjemně řve jak vysavač.. Zlaté DSG, to je úplně jiná liga
Recommended Posts