Přejít na obsah

Je tu nejaky elektrikar?


Doporučené příspěvky

  • Po roku...
  • Odpovědi 68
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Zdravím, máme vestavěnou troubu fagor a začala blbnout tím, že hlásí automatické odpojení. Což má dělat po 10 hod a ne po chvíli. Hledáním na netu jsem našel, že pomůže odpojit hodiny. Dělal už to tady někdo a může poradit jak na to a zda to zvládne naprostý amatér?

 

Odesláno z mého SM-T555 pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...
  • Po letech...

Ahoj, chtěl bych se zeptat, jestli nevíte, kolika ampérmetrový je :Jistič OEZ Minia LTN -B16 .  Ve vedlejším bytě dělali celkovou rekonstrukcí pro budoucího nájemníka. Ten byt je 4+1 a já mám 3+1. Mám to v hliníku + odborně napojení v koupelně. ( Natažený zvonkový drát od spínače světla, do zásuvky + zvonkáčem připojení světel zrcadla.) Já mám Hlavní asi 15A jistič + keramiku. 

IMG_20200616_014512.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 34 minutami, Oplt napsal:

B16 = 16A

Dík, ale já ho hledám na internetu a nemůžu najít. Před asi rokem, mi měli dělat výměnu drátu nějakou pofidérní firmou, jejíž zástupce přišel, nějak to nazahneme, dokumentace nic. Jen chtěli podepsat na měst.družstvu plnou moc pro ČEZ, aby mohli nainstalovat 25A jistič. To jsem si chtěl zjistit na ČEZu co z toho plyne. Nechtěl jsem to, ale můj byt to není, tak smůla. O plné moci už ani slovo.  Dohoda jeden termín - padla, druhý - taktéž. Tak jsem se rozhodl, že končím a zašel na družstvo a dozvěděl se že nemůžu, podepsal jsem plnou a už je na ČEZu. Já tam zašel a ty vole, ona tam byla podepsána. Paní mi ji vyjela a já čuměl, plná moc a napodobený můj podpis !!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Po roku...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...