Přejít na obsah

Vratislavia Conceptum Chronograf


Sborez

Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 205
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Jo, to jsem zkoušel, je to v návodu k hodinkám, ale tim se srovná vterinovka, ne minutový sčítač. Musím s tou vteřinovkou dvakrát objet dokola pri neustálém mačkání horního tlačítka chrona, aby se se sčítač dostal do správné pozice. Potom korunku zamacknu, spustím stopky, vypnu stopy, resetuju stopky a sčítač je na pozici 11:58.

Upraveno uživatelem vladacr
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zkoušel, nefunguje. Pokud se při zcela vytažené korunce podrží tlačítko stopek, začne vteřinovka rychle obíhat kolem ciferníku a minutový sčítač se tak postupně dostane na správné místo. Ovšem, jakmile korunku zamáčknu, spustím stopky, zastavím stopky a vynuluji stopky, skočí minutový sčítač do nové polohy směrem ke značce 30 minut. Takže po několika kolech jsme se dostal postupně na 30 minut, potom dokoce na 10 minutu, ovšem potom už tento fígl nefungoval a minutovka se začala sunout zpět ke 30. Ještě je dneska vezmu k hodináři AD Citizen, snad bude vědět, jak ten Myiota strojem zresetovat. Pokud nepomůže, jdou zítra zpět do Wroclavi k Turkovi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 3 týdnech...

Mám tady malý update ohledně mé reklamace Kosmosů.

Watch repaired.
It was small metal dust inside hand magnetic engine.
I will send it on Monday. Thanks for patience

Hodinky jsem mu poslal 21.10. O týden (!) později k němu došly. Jestliže je pošle zpět v pondělí 14.11. dostanu je o týden později. Tedy na chlup po měsíci od odeslání. Veselý z toho věru nejsem...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky už se ke mně dostaly moje Kosmosy, ale nechám si je dát pod stromeček:-).

daur: přemejšlim, co je víc překvapující, jestli to, že je chce nosit tvoje žena (většinou ženy touží po stylových nebo kýčovitých hodinkách jako MK, Guess, Storm atd.) nebo to, že jí je přenecháš;-). Každopádně můj obdiv máte oba.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já osobně přemýšlím o tom, ze oslovim Martina jestli by neudělal limitku 50ks Sportů o velikosti pouzdra 38mm pro naše protějšky. Ty Sporty jsou na ženskou ruku to pravé a menší velikost by byla super.

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...