Přejít na obsah

Baracuta G9 - Anglie není jen Barbour


Návštěvník

Doporučené příspěvky

Konečně jsem byl ve správný čas na správném místě a z Itálie frčí balíček a v něm bunda pro Romana. Baracuta G9. Hrozně se těším, protože bundy tohoto střihu mám rád, a k té nejsprávnější jsem se chvíli odhodlával. Na starý kolena prostě zamrzlý rude boy :D

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 56
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Jo, Harrington je proste klasika. To chapu. :) Ke kosili s kravatou i tricku. Baracutu vsak nemam, nebot full cena a to dulezitejsi - nektere modely (podle meho vetsina, kdyztak me opravte) nelze prat normalne v pracce. To bych nechtel.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mAra: Na internetech. www.baracuta.com nebo ebay. Stojí 300- 500 ?, podle materiálu. Dá se koupit i levněji. Klasika je tmavě modrá, slonová kost ( tu nosil Steve McQueen), červená (James Dean).

Od roku 1937 furt víceméně stejná

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Když já ty vtipy neznám  :mellow:  a pak to celý vyzní jako rejpání, který ty umíš, tak si to přečtu jako okopávání kotníku a nakopnu ti ho taky. Jemně

A já měl zrovna světlou chvilku a nic nepsal o chronobooku.

 

EDIT: Frantik má pravdu, taky jsem hnusnej člověk.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jako beru, že to nosil James Dean a Steve McQueen, ovšem obávám se, že to byli chlápci, kteří by byli za frajery i v pytli od mouky. Zato ti "modelové" nahoře vypadaj jako zájezd psychiatrické léčebny do továrny na výrobu nudlí. Takhle bych teda vypadat nechtěl :sad01_anim:

 

post-3688-0-11501700-1457362351_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Klotzman
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

500 liber stojí kožené harringtony. Klasická větrovka se při   dobré mušce na ebay  dá sehnat výrazně levněji.  :)  Je to stejný jako moonwatche. Plexi, malá WR, natahovací, naprd korunka, co řeže do prstu a stejně za ně lidi dají hrozný peníze. 

Já si tuhle bundu před lety oblíbil  asi kvůli Londýnu. Já ho mám hrozně rád a vždycky se tam rád vracím. A tam takováhle šustka patří. Bydlel jsem na Hammersmith, večer po škole po  Picadilly line na Green park, přestoupit na Westminster. Kousek od metra hospoda The Old shades s výbornými fish and chips.  Po pár pivech v klidu dom.  Takže, co jest britské, je mi veskrze milé. S výhradami jako je krása Angličanek, britské domácí stravování z mražených polotovarů a ožralí Angláni kdekoli v Evropě na dovolené.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...