Frantik Posted February 14, 2018 Report Share Posted February 14, 2018 Tezko rict, ale ceny divně nízký a megaslevy taky divný. Trochu to zavání. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irma Bunt Posted February 14, 2018 Report Share Posted February 14, 2018 At nezakladam nove vlakno, tak to zkusim tady. Nema nekdo zkusenosti s timto obchodem? Ty ceny mi zavani levotou... http://www.bundypraha.eu/canada-goose/canada-goose-canada-goose-muži-112 Vtipný, zrovna včera jsem na ten web koukal. Přijde mi to podezřelý. Koukal jsem třeba na Woolrich Arctic Parka, která běžně stojí okolo 20 tisíc a tady jí mají za 6,5 tisíc. Zlevněnou z původních 13 tisíc... Ani na překladu si nedali moc záležet:"Mnozí lidé se obávají o bezpečnost on-line transakcí. Můžeme vás ujistit o bezpečnosti lodní dopravy na našich webových stránkách, stejně jako na kvalitu prodávaných výrobků. Je bezpečné nakupovat zde, nemusíme mít i nadále své platební údaje na webových stránkách po vás nakupování. Také neposkytujeme vaše osobní informace k jiným stranám. " Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomNguyen Posted February 14, 2018 Report Share Posted February 14, 2018 At nezakladam nove vlakno, tak to zkusim tady. Nema nekdo zkusenosti s timto obchodem? Ty ceny mi zavani levotou... http://www.bundypraha.eu/canada-goose/canada-goose-canada-goose-muži-112Takový obchod vůbec. Je to klasický "e-shop" dělaný přes generátor, info žádné, nenech se nalákat na nízkou cenu Link to comment Share on other sites More sharing options...
bandicoot Posted February 14, 2018 Report Share Posted February 14, 2018 bundypraha: Můžeme vás ujistit o bezpečnosti lodní dopravy Slušný... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frantik Posted February 14, 2018 Report Share Posted February 14, 2018 Tak je to takový svérázný překlad slova "shipping" Link to comment Share on other sites More sharing options...
papen Posted February 14, 2018 Report Share Posted February 14, 2018 Jj, kašlu na to je to fake jako vyšitý...s tou Češtinou si teda moc práce opravdu nedali :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bandicoot Posted February 14, 2018 Report Share Posted February 14, 2018 Jj, kašlu na toNo jasně, ještě by ti počítač zasvinili sušenkama (viz záložka ocvhrana os. údajů) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irma Bunt Posted February 14, 2018 Report Share Posted February 14, 2018 Zpět k tématu. Baracuta má slevy. Dokonce i na celkem hezký tmavý barvy. Přišlo mi, že dřív zlevňovali pouze "ulítlý" světlý jako žlutá nebo oranžová...http://www.baracuta.com/on/demandware.store/Sites-WPBAWO-EU-Site/default/Search-Show?cgid=br_sale&gclid=Cj0KCQiA2Y_UBRCGARIsALglqQ2OCS5-uaaZ4o1oDMr07Um3GHdveDroOkdW889JubT7ZOLtFdPasYIaAq1NEALw_wcB Link to comment Share on other sites More sharing options...
mAra_ Posted May 19, 2018 Report Share Posted May 19, 2018 Jen tak, aby vlákno úplně nezapadlo... Jarní ideál. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kdojinej Posted May 19, 2018 Report Share Posted May 19, 2018 Dobrej rizek.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan_989 Posted February 10, 2022 Report Share Posted February 10, 2022 Túto jar by som aj konečne kúpil, vek na to mam, len ten sizing.. Mara mam viac cm a menej kg. 192/82. Co by si prosím poradil ? 42 ma dosť dlhé rukávy? V 44 budem asi plávať. Dik Link to comment Share on other sites More sharing options...
mAra_ Posted February 10, 2022 Report Share Posted February 10, 2022 Ahoj, Já mám vel. 44. 170 cm zůstalo, kila přibyly. Aktuálně asi 95. Teď sem si to byl na sebe narychlo nahodit v teplácích , takže se omlouvám za styling. Cvakl jsem jak mám dlouhé rukávy, když je úplně natáhnu... Jinak je mám samozřejmě takové jakoby nařasené... Snad to pomůže. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan_989 Posted February 11, 2022 Report Share Posted February 11, 2022 Jasne, ďakujem moc, 42 bude pre mňa akurát . Pekny víkend Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan_989 Posted February 11, 2022 Report Share Posted February 11, 2022 Moc ma láka trebárs toto. Oproti baracuta.com je cena nižšia, ale nie príliš - mohlo by byť ok? https://www.ebay.com/itm/325020583010?hash=item4bacbc8462:g:w2AAAOSw-bhh5Ibg Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan_989 Posted February 24, 2022 Report Share Posted February 24, 2022 Tak nákup na linke vyššie. Predajca Ebay UK bez problémov, tovar preplaval colnicou bez problémov. 42 je na výšku 190cm akurát, rukávy akurát, ale golf by som hral v o číslo vacsej 44. Toto nie je na nejaké mavanie rukami. A uz viem co znamená bunda "do pása" Materiál ma prekvapil, je hrubší ako som čakal. Som zvedavý aké to bude v chlade a v teple. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mAra_ Posted February 24, 2022 Report Share Posted February 24, 2022 Tak hlavně, že to dobře dopadlo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan_989 Posted February 25, 2022 Report Share Posted February 25, 2022 Ešte raz vďaka za asistenciu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts