Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 101
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Příběh dobrý s dobrým koncem. Vem to tak, že "voják se stará, voják má".

Díky tomuhle způsobu, který jsem já už taky dvakrát zvolil, seženeš buď něco, co v Čechách v tu chvíli není, a nebo ušetříš peníze oproti českým - zpravidla vyšším - cenám.

Odesláno (upraveno)

Jo, jo jo, je to paráda. Ale co teď??? Moony + suby není úplně zlá dvojka.

Takže co, sakra? Moony bych možná za 3 roky mohl vyměnit za limitku Apollo XI (pokud bude v dostupných relacích), máme - bohužel - stejný výročí, tak by to byla fajn symbolickej kousek. 

A suby? Docela už začínám chápat proč Kristian.nov (kterej ve mě btw zasel semínko touhy po týdle dvojce) přešel na pepsiny. Přeci jen s těma moonama je to veselejší dvojka.

No ale to není na pořadu dne, zejtra vyzkouším jak jim sekne NATO, to musí aktuáoně stačit ;-).

Upraveno uživatelem warann
Odesláno

Asi bych nevymyslel a nechal to tak. Neznam idealnejsi kombo.

BTW: uz mas misto ve skrini na tu bednu? Ja to kvuli tomu co to zabira mista prodal. No, teda spis quli tomu novymu tahu, nemohl jsem to nikdy (a to jsem je mel v cerne bedne 3x) nastelovat - bud se mi tocily na zapesti, nebo netekla krev... Vyreseno az nakupem 145.0022 s tahem jak ma byt... ;)

Odesláno (upraveno)

BTW: uz mas misto ve skrini na tu bednu? Ja to kvuli tomu co to zabira mista prodal. No, teda spis quli tomu novymu tahu, nemohl jsem to nikdy (a to jsem je mel v cerne bedne 3x) nastelovat - bud se mi tocily na zapesti, nebo netekla krev... Vyreseno az nakupem 145.0022 s tahem jak ma byt... ;)

Jasně, to já tak plkám, samozřejmě časem něco bude, ale teď vládne spokojenost.

Bednu odvezu do bytu, kde  vlastně nebydlíme, jen tu občas přespíme, když je potřeba zůstat ve městě. Tudíž skříně a další úložný prostory jsou poloprázdný.

Co se týče tahu, tak jsem včera poněkud bojoval s těma nanošroubečkama (to už jsem ostaně psal) a možnost štelování velikosti mě taky úplně nenadchla. Naštěstí to ve finále celkem sedí, ale vymyšlený to extra super není.

Odesláno (upraveno)

Byl to obchodník, šedivka, klasickej kamennej obchod neměl, ale aspoň měl fyzicky existující kancelář, kde jsme se sešli. No kancelář. Kanceláře, velkej prostor, docela to tam frčelo i přes tu polední pauzu.

Nakonec nejde o žádný tajemství, bylo to zde:

https://www.uhrinstinkt.de/

Odesláno

Já se dopracoval ke stejnému kombu a stejně brouček hlodá... no minimálně ještě přikoupím vyloženě nějaké otlounkánky (aneb nějak si ty další zdůvodnit musím, že jo).

Se šroubkama jsem teda problém neměl, mně tenhle způsob zkrácení celkem vyhovuje. U seik jsem se vždycky bál, že ztratím ty závlačky u Wardů zas ty piny snad lepí...

Ale souhlas, že možnosti regulace jsou prachbídné a byl jsem rád, že mi +/- sedí.

Odesláno

rozbalovacka par excellence. hned bych si koupil druhy:)))

nejuniverzalnejsi hodinky co znam. at slouzej!!!

Prosím Tě, kde je to Tvoje vlákno s různejma tahama na speedmastery? Jsem slepej či co. Díky.

Odesláno (upraveno)

Já se dopracoval ke stejnému kombu a stejně brouček hlodá... no minimálně ještě přikoupím vyloženě nějaké otlounkánky (aneb nějak si ty další zdůvodnit musím, že jo).

Se šroubkama jsem teda problém neměl, mně tenhle způsob zkrácení celkem vyhovuje. U seik jsem se vždycky bál, že ztratím ty závlačky u Wardů zas ty piny snad lepí...

Ale souhlas, že možnosti regulace jsou prachbídné a byl jsem rád, že mi +/- sedí.

Njn, brouček bude hlodat furt, s tím se nějak musíme naučit žít :-)). Co se týče otloukánků, tak mám solární titanový Seika a docela vyhovujou. Příští týden (tentokrát to snad už klapne) razíme na vlastní pěst do Malajsie a na takovouhle cestu bych samozřejmě moony, ale ani suby nevzal.

Odesláno (upraveno)

Nooo obchodník tam má slušný výběr.

Hmm koukám na cenu těch moonů co tam mají, zjevně to je cena k jednání ;-)

Návštěvník Mitak
Odesláno

Hele a pročs vlastně pro ně musel jet osobně ? Byls líný zůstat sedět na zadku a čekat na kurýra ? :-)

Odesláno

ta krabice je hooodně dobrá, to musel bejt loupežník pěkně našponovanej, když ti pomáhal rozbalovat.. :) už nějakou dobu po moonech pasu a tahle fotorozbalovačka atd.. mě zas o kousek víc nahlodali.. gratuluji.. mooc hezký!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...