Přejít na obsah

černý quartz hezčí sportovní za 10 max


Doporučené příspěvky

Chlapi potřebuji poradit,

potřebuji hodinky jako druhé k hezčím, na pláž/sport/rasení kde je mi líto brát lepší stroj.

 

+- 42 mm

ocel nebo titan

tah nebo kaučuk

quartz

rád bych černé pokud možno

max 10k CZK

nové

 

Zbytek jakožto funkce je mi jedno, ale rád bych aby byly přehledné a trošku důstojné co se týče sport-casual. Žádnou cihlu jako MM a pod. Když na sport a práci tak ať nepřekáží, no ne?

 

Sám jsem byl schopen vybrat dva stroje. Seiko SSB093P1 a Citizen CA0265-59E. Víc se mi líbily Seika tak jsem je koupil, ale byly 45 mm takže jsou na prodej. Ten Citizen vezmu pokud se nenajde nic lepšího... Ony teda splňují vše, navíc titan a solar, jenom mi přijdou ty cifry nějaký takový vulgární... Ale třeba jsou na živo lepší. No samozřejmě v ČR nejsou, ale klidně to opět risknu.

 

Díky všem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Neměl bys lepší na sport a hrubší zacházení G-Shocky? Sám to tak mám, vydrží skoro všechno a ikdyby ne, stojí jako lepší večeře.

Mně by asi docela s*alo rozjebat třeba na kole hodiny za 10k :)

 

Nicméně tu pár tipů v rámci zadání, co jsem našel na první dobrou.

Krom toho mně ještě napadá Certina DS Podium, v kombinaci černé se žlutou parádní chrona. Jen asi nebudou do desítky nové (jedny-dvoje jsou tu pořád myslim v prodeji).

 

http://www.certina-hodinky.cz/eshop-certina-20118.html

http://www.tissot-hodinky.cz/eshop-tissot-tissot-v8-10907.html

http://www.helveti.cz/victorinox-maverick-large-241698

http://www.helveti.cz/wenger-sea-force-01-0641-103

 

Co se značek týče, kouknul bych na: Certina, Tissot, Wenger, Victorinox, Citizen, Seiko.

Jakýkoliv model od některé z nich nebude IMO šlápnutí vedle.

Upraveno uživatelem Maxel
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

 

Jo ale mají zlatý pouzdro, což je dost daleko od černýho :)

Píšeš "rád bych černé pokud možno", což ale nevylučuje jinou barvu :) Byl to jenom tip, protože je sám mám (akorát mě stály o 20 dolarů víc) a byť zlatou také nějak extra neprožívám, tak tady nevadí. Je to v podstatě kombinace černé a zlaté, ale černá převažuje. A mají šroubovací korunku, to jsem předtím neuvedl.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kdybys trval na PVD, tak se můžeš pokusit sehnat Seiko Sportura SNAF34. Quartz, safír, stopky, budík, 42mm, pěkný zpracování. Do desítky u nás nebudou, ale při nákupu ze zahraničí myslím jo.
611-zXbTgnL._UX466_.jpg

Ovšem jakýkoli PVD je trochu nepraktický, protože až ty hodinky poškrábeš (což při sportu poškrábeš), tak to bude vypadat hnusnějš než v případě normálního ocelovýho pouzdra bez povrchový barevný úpravy. V řadě sportura je kupa modelů i bez PVD, mrkni na ně, protože v rámci svý třídy je to podle mě jedna z těch lepších voleb.

Upraveno uživatelem USER47
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem trošku pořešil tu černou a zdá se, že to fakt chce alespoň něco od Sinnu aby se neomlátily. Níže přikládám pár hodinek co se mi líbí, ale mají nějaký zásadní háček:

 

Sinn-UX+S+GSG+9+EZM+2B-8-3802.jpg

Sinn UX HYDRO: Top, ale cena je šílená

 

1b6f8eb71cfe6747b6e24884dfcfff8c.jpg

Seiko SRP043K1: Moc velký

 

S-SBCD045_b_large.jpg?v=1455001404

Nový Seiko Transocean: Tady bych možná kousl i tu cenu páč se mi líbí hodně moc ale bohužel zase velký

 

sarb04733001.JPG

Seiko SARB047: Nesehnatelný (ty mě teda bolí asi nejvíc, páč jsou super)

 

40073d1249965814-seiko-alpinist-sarb059-

Seiko SARB063a: Nesehnatelný, asi levně černý a pro změnu malý :)

 

Myslím, že je znatelný designový směr co hledám, no kdyby někoho něco napadlo jsem asi ochotný i zvýšit o něco budget ale víc než 25 asi nepustím (šetřím na GS :D)

Upraveno uživatelem Commander
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak ja bych sel do techto: post-39943-0-00939100-1457873076_thumb.jpg

 

Jsou sice trosku pres míru, ale zase takova hruza to neni. Material pouzdra je sice jiny, nez bys chtel,ale co mam zkusenost, tak na nem zdaleka neni tolik viditelne hrube zachazeni, jako treba na kovu. No a Tritium je super.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ty se mi líbí, ještě lepší jsou asi P6600, jenže jsou zase 44-45mm tak se bojím že to bude velký. Alespoň jsou v CZ, tak se na ně zajdu podívat.

 

Idealne si skocit ke klukum do Helveti a vyzkouset na ruce. Nechavam putovat svoje Trasery, takze klidne mrkni do vlakna o recenzich na ne (http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/87240-traser-p-6600-mil-g-sapphire-le/). Je tam prave i poznamka o velikosti, ze vzhledem ke konstrukci to zdaleka neni tak velke, jak to vypada na papire. Tyhle sem vybral vicemene kvuli nizsi cene...

 

Edit: Pridavam reakci vazeneho clena "prischery" na P6600, cituji: "Hned po rozbalení jsem se upřímně vyděsil, tuhle krávu já nemůžu dát na ruku! Hodinky jsou masivní mají 45mm bez korunky a odolné provedení nijak nezakrývají. Vzápětí přišlo překvapení, hodinky mají ploché dýnko (jak by ne když je to quartz) a krátké zaoblené nožičky, takže s přimhouřením oka sednou i na mých 16,5cm úzké zápěstí. Podotýkám že největší hodinky, které běžně nosím jsou 42mm SKX a i ty mají velmi krátké nožky."

Upraveno uživatelem Xenomorfus
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...
  • po 4 týdnech...

Zjistil jsem že chci opravdu tah a ne gumu, takže padly i ty Trasery. Zkoušel jsem INOXy a bohužel mi moc nesedí, je to jak mít na ruce cihlu. Pak se mi zamlouval Wenger Sea Force ale maj obludně velký logo, který nesnesu. U Victorinoxu 500 kdybych někde sehnal jsem zase zjistil že mají vnitřní lupu což nechci. Takže zatím tápu  :frusty: 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...