Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ahoj lidičky, tak jsem se rozhodl, že koupím svoje první automaty. Po několika dnech hrabání se zde ve fóru jsem došel k závěru, že to budou tyto Orienty. Jak jsem se dočetl, tak by to mělo být hodně muziky za málo peněz. Tak doufám, že to tak bude  :) . Můžete mi ale poradit, kde bych je mohl vidět na živo? Ideálně střední Čechy nebo Praha. A pak to hlavní...kde na netu je objednat, aby byly za dobrou cenu a nenabil jsem si ústa... Nevím, zde si je nechat poslat ze zahraničí nebo je koupit tady...Díky moc za radu. A musím říct, že jsem se asi nakazil chronobundusem... :lol2: . To zas bude doma vysvětlování... :eek: . 

Posted

Řeším právě úplně to samé. Co se týče obchodů, z Německa je to výrazně levnější, novou verzi zatím v ČR vůbec nevidím. Osobně zatím upřednostňuji starou verzi, asi koupit s tahem, toho se tu zbavit a vybrat něco pro mě příjemnějšího, než gumu s delfínky.  

Posted

Přesně tak a nemáte někdo tip na spolehlivý německý eshop?

Posted

Podle mě je nejlevnější a v pohodě schoeneuhren.de, byť rozdílu mezi variantami za 121,9 a 124,9 EUR nerozumím. Někde tu na fóru zmiňují gumu navíc, ale v popisu to nevidím. Můžem se třeba i svézt v jednom poštovným, což můžem dořešit ve zprávách.

Posted

Tak rozdíl mezi zmíněnými cenovými variantami odpověděli z obchodu: "...eine mit Uhrenbox und andere ohne Uhrenbox..." :)

• 1 month later...
Posted

Na www.hodinkar.cz , trochu zvláštní adrese (slovenský obchod v ČR), jsou teď černá maka s kovovým tahem za 3 770,-. Reference obchodu neznám. I jiné, ne moc pěkné Orienty, tam mají za velmi nízké ceny.

• 1 year later...
Posted

Na www.hodinkar.cz , trochu zvláštní adrese (slovenský obchod v ČR), jsou teď černá maka s kovovým tahem za 3 770,-. Reference obchodu neznám. I jiné, ne moc pěkné Orienty, tam mají za velmi nízké ceny.

Reference tohoto obchodu bych taky rád znal mají tam nejen levné Orienty i Seika. No nevím?