Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
Díky počtu si a s tou cenou nebo jiný názor proč jsou tam tak dlouho? :worried_anim:

Cena je plus minus asi 100-200 kč / na chlup přesně to nevím/ na co mě přišly při tehdejší ceně a kurzu euro ,když spočtu cenu, dopravu ,a bankovní poplatky. Nenosím je tak nechci vydělávat ani prodělávat, to si je raději nechám,jsou pěkné a jak píši jediný důvod prodeje je,že bych místo nich pořídil o kapánek větší To jen na vysvětlení. fajn den conrad :notworthy:

Upraveno uživatelem Conrad
Odesláno
Cena je plus minus asi 100-200 kč / na chlup přesně to nevím/ na co mě přišly při tehdejší ceně a kurzu euro ,když spočtu cenu, dopravu ,a bankovní poplatky. Nenosím je tak nechci vydělávat ani prodělávat, to si je raději nechám,jsou pěkné a jak píši jediný důvod prodeje je,že bych místo nich pořídil o kapánek větší To jen na vysvětlení. fajn den conrad :notworthy:

Nechtěl jsem tímto rozpoutat nějaké reakce,že jsou hodinky špatné nebo cena nadsazená-to bych si nedovolil...Jen mě prostě tyhle hodinky zajímají a hledám rozumy i jinde,nestydím se zeptat když něco nevím.Viděl jsem tady v prodejním vláknu nějaké poškozené,snad rýhy nebo něco podobného,už nepamatuji za snad 2500...tak proto moje otázky.

To Conrad-doufám že jsem se tě nějak nedotl,to bych nechtěl. :worried_anim:

Odesláno
Nechtěl jsem tímto rozpoutat nějaké reakce,že jsou hodinky špatné nebo cena nadsazená-to bych si nedovolil...Jen mě prostě tyhle hodinky zajímají a hledám rozumy i jinde,nestydím se zeptat když něco nevím.Viděl jsem tady v prodejním vláknu nějaké poškozené,snad rýhy nebo něco podobného,už nepamatuji za snad 2500...tak proto moje otázky.

To Conrad-doufám že jsem se tě nějak nedotl,to bych nechtěl. :worried_anim:

Nemáš zač se omlouvat, je logické,že chceš informace, vše je naprosto ok :cheers:

Odesláno
Jurij Levenberg na eBay-i ma v nabidce tyto hodinky Avia classic

Neví někdo o co se jedná? Píšou tam, že to má kaliber Poljot.... Děkuji za radu... :)

Tak to vypadá že budu mít taky jedny-pak podám info,aby měli další zájemci víc možností pohledu... :thumbsup_anim:

Odesláno
Tak to vypadá že budu mít taky jedny-pak podám info,aby měli další zájemci víc možností pohledu... :thumbsup_anim:

Už je mám,ale fotky zatím ještě ne...první dojem je velmi příjemný,hodinky se mi líbí-mám je chviličku,takže zatím spokojenost :thumbsup_anim: :oneeyed02:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...