Přejít na obsah

Classic Cosmonauts Chronograph NEW 2016


libor2002

Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 69
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Ber keramiky vsema deseti,kdyz jsem je videl,tak keramiku bych spis volil...a jestli mas tu moznost a hlavne ti je nabidnou za cenu ocelacu,tak bych se dlouho nerozmyslel.

A uz se tesim ne nejake fotky a postrehy. Mno,tehle cosmonautu tu moc nebude,stara popularni klasika je proste klasika,ale velky prusvih je cena,ktera spis odradi od koupe.

Ale me se jinak ty Fortasy hodne libej,to jo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Tak dneska dorazily a jsou super :)  Jsem rad, ze jsem nakonec vzal ty keramicky, ta luneta je moc pekna a k ciferniku padne jak ulita. Jinak me prekvapily subtilnosti - do ted jsem nosil steinharty pilotky 44 a oproti nim jsou to takovy lestenky decentni. Chrono chodi jak ma a zadny trhani (jak jsem vycetl u 7750 bezne) se nekona. Cifr je pekne plastickej...no mam radost no. Zitra dam nejaky fotky za denniho svetla.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

Jen malej update. Hodinky dorazily pred vanoci a pro zmenu neslo menit datum. Po nekonecnem popohaneni (ne jen chyba AD, Fortis pruznosti opravdu neoplyva), jsou hodinky doma a na potreti uz to vyslo a je jak ma byt. Mezi tim uz jsem ovsem poridil omegy DSOTM, tak nejak nevim co s nima. Jako jsou pekny to jo, ale ja na stridani moc nejsem a prece jen vedle tech omeg jsou takovy obyc. Chvili to necham ulezet, ale asi je pustim dal.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...
  • po 2 týdnech...

Moc peknej kousek. Vypadaji na fortis chrono az nezvykle tence a ten tah je jeste zvedl ( jsem tahovej ). Nech si je, ale kdyby nahodou,...., vis komu napsat :-).

Ahoj, kdybys mel zajem tak se ozvi na: petr tecka Lochman zavinac gmail tecka com

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

Zdravím. Zabrousil jsem sem jen náhodou a ve Fortis se příliš neorientuji, ale vzhledem k tomu, že jsem fanda vesmíru, mne hodinky, které nosí kosmonauti zajímají. No, podíval jsem se na historii Fortis Cosmonaut a zarazila mne tam jedna věc: A sice, že všechny kosmiské Fortisky jsou automaty. Mohl by mi někdo vysvětlit, jak fungují automaty ve stavu beztíže? Nebo to jednoduše natahovaly ručně a na automat to fungovalo pouze na zemi? Zaujalo mě to, protože všechny hodinky, o kterých zatím vím, že se podívaly do vesmíru (Omega Moonwatch, Breitling Navitimer...) mají ruční nátah.

Nevím. Třeba je můj dotaz hloupý, ale zajímalo.by mne to.

Dík za odpovědi.

VojtaJ

Upraveno uživatelem VojtaJ
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Blbost, byly tam Seiko chrono 6139 s automatickym natahem, Sinn 140/142, ktery maj Lemanii a urcite mnoho dalsich...

Já neříkám, že vím o všech, Jen chci podotknout, že automatické natahování ztrácí ve vesmíru smysl, protože je závislé na gravitaci a tudíž ve stavu beztíže nefunguje. Tak že mi ruční strojky přijdou logičtější. Když si vezmu, že automaty mají možnost ručního nátahu většinou jen na rozjezd a nedoporučuje se jím natahovat hodinky příliš často, protože nemají doraz a mechanizmus nebývá tak odolný...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...