m107 Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2016 Ahoj chlapi, na fotkách přidávám moje potápky Mida. Mají 2 šroubovací korunky (ta horní točí jenom vnitřní lunetou) a ta spodní, kterou fotím ovládá vše ostatní - je tedy šroubovací a následně vytahovací. Ovšem stalo se mi, že i jako zašroubovaná mi v noci korunka odpadla do postele. Šla nacvaknout zpátky i mírně zašroubovat, ale ne už dotáhnout. V momentě kdy jí nacvaknu na "korunkovou osičku" a vytáhnu jí z osičky ven jako do nejzazšího režimu nařizování hodin, tak když jí vezmu do nehtů, udělá "pop" a mám jí v ruce Jak to vypadá přikládám - je to vytažená osička jako do režimu nařizování hodin, z ní kouká na té prodloužené části jakýsi zdá se mi miniaturní závit, který když ho stlačím, zajede dovnitř. Můžete mi někdo, prosím, říct, co se asi událo? Díky moc a omlouvám se, že to popisuju jako tatar. Ale hodinky jsou pro mne VELKOU NEZNÁMOU Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2016 Neboj je to v pohodě, je jen vyšroubovaná. Mám dokonce i brýle. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valjoux Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2016 Krásně roztržené zalisování. Možná se někomu povede stáhnout a zalisovat ale spíš bych řešil novou korunku. Kdykoliv se to může zase rozpadnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m107 Odesláno 21. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2016 Předchozí majitel korunky několikrát měnil, tak už tuším proč - protože je to šmejd! Kupovat novou se mi z toho samýho důvodu úplně nechce - že by to někdo stáhnul a zalisoval ať se dají ponosit? Nejsou to moje cibule nr. 1 .. ? Každopádně díky moc za reakce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valjoux Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2016 (upraveno) A to si uvědom že máš v posteli ještě jedno péro sice malinký, ale je to péro. Řekl bych ať pošleš ale v bydlišti by to mohl někdo zprovoznit. Nebo pak poslat. Pokud se to stalo několikrát tak bude asi problém v konstrukci. Není tam dost materiálu co to má držet. Upraveno 21. března 2016 uživatelem valjoux Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m107 Odesláno 21. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2016 (upraveno) Péro mi teda v posteli vypadlo? Ne že by se mi to ještě nikdy nestalo, ale tentokrát mě to teda fakt mrzí .. :) EDIT: Je fakt, že na tohle jsem zbytečný prase a ze všech známých utahuju vždycky korunky na fest, že skoro nejdou povolit rukou, předpokládám, že to tomu taky dělá hodně dobře Ale nemůžu si pomoct, asi nějaká obsese nebo co.. Upraveno 21. března 2016 uživatelem m107 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2016 V momentě kdy jí nacvaknu na "korunkovou osičku" a vytáhnu jí z osičky ven jako do nejzazšího režimu nařizování hodin, tak když jí vezmu do nehtů, udělá "pop" a mám jí v ruce Hmm, ta korunka, to asi bude kvalita, když to takhle průběžně odchází. A trochu odbočím a také se zeptám, protože to nechápu a zajímá mě to - proč lidi všude píšou jí místo ji? Co vás nutí používat úplně jiný pád, který ani nedává smysl (komu - jí)?Vždyť je to jako na hodině zpěvu s Karlem Gottem, ten takhle natahuje koncové samohlásky, je to jeho specialita. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m107 Odesláno 21. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2016 podle vzoru komu čemu - židly - takže normálně jí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2016 Komu nacvaknu, komu vytáhnu - jí? Fakt ti to dává smysl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m107 Odesláno 21. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2016 Nevim, ty vole tady to dává smysl snad každýmu, tak se nepochjézi, že kromě toho, že češtinu docela umim, občas přehodim jí a ji, když jí je každýmu přirozenější. Možná kdybych nepsal sem téma, na který chci odpověď - ano, to byla moje priorita - a byl to článek do časopisu Mistrovství světa v jazyce českém, si to po sobě projdu a kvůli tobě víc Vopravim. PS: Máš mi to napsat SZ nebo nevim, ale psát to sem je přesně takovejdlenc způsob jak to tu zaplevelit článkama o češtině Ale jinak jasný brašuleee, všechno dobrý! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2016 Jí je přirozenější jen na té hodině zpěvu A nevím proč to tutlat, takhle se nad tím třeba zamyslí víc lidí. Osvěta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m107 Odesláno 21. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2016 Ok, tak hlavně ABY JSTE se z toho jednou nezbláznil, pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2016 Mně to smysl dává, je to: vytáhnu tů korunku, takže zcela jasně jí. Jenom nevím, jestli je zcela podle pravidel tů, nebo tú, nebo dokonce tůtů. V každym případě ja pěkně odfláklá a chtělo by, aby jim jíí někdo hodil na hlavu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 25. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2016 To je doba,lidi jsou furt podrážděnější ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 25. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2016 Jo, dnes se nesmí nikomu nic říct, aby se ho to náhodou nedotklo a nezpůsobilo mu to újmu, mohl by nás za to ještě žalovat. A špatní jsou pak ti, kdo si na něco dovolí upozornit, nebo s něčím nesouhlasí. Je očekáváno být korektní za každou cenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2016 Jen tak mimochodem, může mi někdo vysvětlit, proč je ta korunka ze dvou dílů. Řekl bych dost stupidní nápad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se