Bert Posted June 1, 2020 Report Share Posted June 1, 2020 SKX007 - palec nahoru! Link to post Share on other sites
Jeronimo Posted June 1, 2020 Author Report Share Posted June 1, 2020 Díky všem. Majitel obou hodinek si dodal díly sám, já jsem nic neobjednával. Osobně bych si teď rád upravil nějaké obyčejné SKX007 a dal jim pořádný vintage look. Patinace vložky lunety, indexů a ručiček. Vše za pomoci původních dílů. Link to post Share on other sites
Fade Posted June 2, 2020 Report Share Posted June 2, 2020 Tak to mě dost zajímá! Udělej z toho report, prosím. Já jsem se taky trošku chystal to samé udělat s mými SKX009. Návody na YT pomocí kafe a bělidla Link to post Share on other sites
Jeronimo Posted June 2, 2020 Author Report Share Posted June 2, 2020 Už jsem si dal poptávku na potřebné hodinky. O dalším vývoji budu reportovat. Link to post Share on other sites
Anela Posted June 2, 2020 Report Share Posted June 2, 2020 tak na to se taky moc tesim Link to post Share on other sites
Jeronimo Posted June 2, 2020 Author Report Share Posted June 2, 2020 Už na to můžeš rovnou začít něco šít. Chtěl bych v maximální možné míře použít původní díly a nesahat po modifikačních součástkách. Něco pro inspiraci: Link to post Share on other sites
Fade Posted June 2, 2020 Report Share Posted June 2, 2020 Ty první jsou parádní. Ty druhé jsou už dost přes čáru, řekl bych. Link to post Share on other sites
Anela Posted June 2, 2020 Report Share Posted June 2, 2020 jj to jsou presne ony Link to post Share on other sites
Jeronimo Posted June 2, 2020 Author Report Share Posted June 2, 2020 Vidím to podobně. Ty druhé už jsou skoro k nenošení. Ale když se podívám do vlákna bronzové hodinky, tak by se určitě nějaký zabiják našel. Link to post Share on other sites
Jeronimo Posted June 28, 2020 Author Report Share Posted June 28, 2020 Jedno včerejší zušlechtění TH Carrera. Foto před: Link to post Share on other sites
Jeronimo Posted June 28, 2020 Author Report Share Posted June 28, 2020 A po: Link to post Share on other sites
Josef Chroust Posted June 28, 2020 Report Share Posted June 28, 2020 Parádní pěkná práce jako vždy. Link to post Share on other sites
Fajkus Posted June 28, 2020 Report Share Posted June 28, 2020 Krása. Link to post Share on other sites
Jeronimo Posted June 28, 2020 Author Report Share Posted June 28, 2020 Děkuji pánové. Link to post Share on other sites
Rohlik Posted June 28, 2020 Report Share Posted June 28, 2020 k tomu se není třeba dlouze vyjadřovat - prostě parádaSent from my iPhone using Tapatalk Link to post Share on other sites
Jeronimo Posted June 29, 2020 Author Report Share Posted June 29, 2020 (edited) Díky. Dnes jsem tady měl takové vyloženě vohnusalé Porsche Design Edited June 29, 2020 by Jeronimo Link to post Share on other sites
Jeronimo Posted June 29, 2020 Author Report Share Posted June 29, 2020 Po wellnessu: Link to post Share on other sites
Tomáš Elsnic Posted June 29, 2020 Report Share Posted June 29, 2020 Parádní práce.Nečekali jste snad pánové něco jiného.Prostě jak nové.Úžasné Link to post Share on other sites
Kid_A Posted June 29, 2020 Report Share Posted June 29, 2020 krasna prace panove! Link to post Share on other sites
Jeronimo Posted July 1, 2020 Author Report Share Posted July 1, 2020 (edited) Děkuji. ------------------------------------------- Hodinky které jsem vždycky chtěl a nikdy nemohl nosit, protože jsou mi opravdu velké. Měl jsem to potěšení takovým dopřát alespoň wellness all inclusive v podobě servisu a téměř kompletního přeleštění a přebroušení. Leštění a broušení se týkalo prakticky všeho vyjma lunety a ochranného okruží skla. Na lunetě jsem udělal pouze leštěné segmenty. Sponu na tahu jsem moc nestrašil, protože už ji někdo v minulosti dělal. Leštěné plochy byly standard až na plochu nad korunkou, kde bylo několik desítek solidních ďolíků, domnívám se od spony bezpečnostního pásu auta, jinak si takové poškození neumím vysvětlit. Nakonec oprava brusu nožek po oblíbených houbičkách na nádobí. Foto před: Edited July 1, 2020 by Jeronimo Link to post Share on other sites
Recommended Posts