5etter Posted December 27, 2020 Report Share Posted December 27, 2020 Pořídil jsem výše zmíněné hodinky Carnival, tak bych si dovolil poslat tohle vlákno nahoru. První dojmy jsou veskrze pozitivní. Moje postřehy a fotky najdou zájemci v mém chlubicím vlákně zde. Link to post Share on other sites
huz46212 Posted December 27, 2020 Report Share Posted December 27, 2020 Hodinky jsou z Číny, ale tritium od MB Microtec. Link to post Share on other sites
5etter Posted Wednesday at 05:46 AM Report Share Posted Wednesday at 05:46 AM S nositelem legendárního avataru jsme se shodli, že z hlediska vyššího principu mravního jsou čínské hodinky úplně cajk. Link to post Share on other sites
nooski Posted Wednesday at 09:23 AM Report Share Posted Wednesday at 09:23 AM Karneval, karneval... Link to post Share on other sites
5etter Posted Wednesday at 09:26 AM Report Share Posted Wednesday at 09:26 AM Moje oblíbená kapela. Když fotím záři tritia při měsíčku, pouštím si k tomu od nich Transylvanian Werewolf. Link to post Share on other sites
Frostie Posted Wednesday at 03:06 PM Report Share Posted Wednesday at 03:06 PM No jistě, bratry Štěpány mám rád již od dob Hrdinů nové fronty a hitu "To svět se posral" Link to post Share on other sites
Recommended Posts