Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Nevim kam s tím - na tohle jsem náhodou narazil :) - návod na výrobu gumičkového revolveru - kdo todle vymejšlí...

Na výrobě není nic zajímavýho, stačí kouknout na poslední minuty, fachčí mu to pěkně. Před pár desítkama let by mě to nadchlo :2guns:

Edit : Má tam i mauser like karabinu, rotační kulomet nebo lever action karabinu - šikula.
https://www.youtube.com/watch?v=Y2HvCc0u1Og

Upraveno uživatelem Klotzman
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 3 týdnech...

A pak se koukat na internet :) Mě se na vlašimáckou a přebíjný kousala, na Winchestry ani jednou, tak šla pryč a o tom že se to děje mě tenkrát u Brymové (a bohužel nejen tam) ubezpečili.Měl jsem jednu z prvních, jestli byly generační úpravy nevím. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

P99 jako hlavni zbran provozuju pres deset let. Mam jeste ten prvni model s jejich vlastni listou. Vyhral tenkrat pred Glockem kvuli lepsi ergonomii a ovladani. Pouzivam strelivo vetsinou SB, sem tam Fiochi. Obcas strilel co zrovna bylo po ruce, i par druhovalecnych jsem mu dal ochutnat. Zatim bez problemu s podavanim munice. Prebijene nestrilim. Vypousteni zasobniku a kohoutu je opravdu bezkonkurencni.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Davide, kdyz pises o tech vsech co znas a maji problemy s P99 a munici, nemyslis treba nahodou par kamaradu se kterymi strilis prebijene? Protoze tve tvrzeni je pro me novinka, stravil jsem posledni cca hodinu hledanim takovych temat na webu. Pac z tech mych znamych o tom nikdo neslysel. A nic jsem na webu nenasel. Krome  dvou pripadu kdy v jednom pouzival strelec nejake noname cinske naboje (co tim je mysleno nevim) a ve druhem resili, ze pri prebijeni nesmi byt zapalka moc nalisovana, coz je chyba prebijecu. Jinak jsem nasel vetsinu postu o tom, jak P99 strili a strili a strili. Dokonce i na foru mujglock.cz kde tamni cleny povazuju za fanatiky kteri by pro znacku Glock zemreli, jsem nasel tema G19 verzus P99 poradte co poridit. A krome reakci ze je lepsi Glock protoze chleba, housky, kapradi, dostupne tuningove dily (kolik majitelu si je ve finale poridi) jsem nenasel nic o selhani naboje. Budu rad kdyz me odkazes na nejakou diskuzi ci jiny zdroj kde se o jakemkoliv selhavani P99 pise. Pac to je celkem vazne tvrzeni. Ziju asi 10 let v domeni, ze lepsi semiauto pistole sluzebni velikosti neni - pro me. Tak abych nezil v omylu. Zbrane nijak nesleduju tak dik.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na začátku musím napsat že nejsem odborník na střelectví, chodím občas a pistolí jsem měl jen pár.Napsal jsem to špatně (množné číslo, těch co znám, mělo být toho co znám a obchod kde jsem P99 koupil).Je to už pár let co jsem ho měl (jeden z prvních, hned po Bondovi :-) Po pár střelnicích (v časovém horizontu měsíců) jsem se ptal na zasekávání v obchodě kde jsem to kupoval a tam mě řekli, že za to může střelivo (pistoli prohlédli a zkontrolovali) . Po čase a pár seknutích jsem se díval po jiné a P99 prodal. Určitě nechci dělat paniku a fámy, ale mě osobně se to zaseknutí stalo a ne jednou, ale několikrát. Patrony to byly vlašim a přebíjené (které všem ostatním chodily). Pomalu jsem na to zapoměl a v povídání na jiném foru na to přišla řeč a tamní moderátor je určitě zkušený "pistolník" mě to (když jsem svoji příhodu napsal) potvrdil a tím i připoměl.Takže on a obchod. Nakonec p.Martigen se na názor neptal, jen jsem chtěl napsat svoji zkušenost (která, jak jsem byl přesvědčený, je rozšířená). Pravdou je, že jsem se také díval na web a nic jsem nenašel. Takže závěr asi bude, že Walther P99 je O.K. a buď jsem měl smůlu na kus, nebo na patrony a stalo se to i tomu známému. O radách v obchodě lze polemizovat. (větší cena, lepší kšeft).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No ja bych obe srovnavane znacky pro nase pouziti resil spis podle osobniho pocitu z ovladani a drzeni. Spolehlive jsou obe dost a dost. Nevim zda je pravda, ze tvurce Glocka pote stvoril P99 - klidne potvrdte nebo vyvratte. Me to tvrdil puskar Tomas Tlapa ktery mel na Walthera na Borku u CB servis a ktery shodou okolnosti pred 14 dny zemrel - pokud ho zde nekdo znal. Kazdopadne ja P99 za vymazlenejsiho Glocka povazuju. Ciste subjektivne - do Matrixu nebo prumerneho americkeho akcniho filmu beru Glock, na vse ostatni v beznem zivote jsem ja i moje okoli klidnejsi s P99:-))

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

P99 je podle mě ideální na nošení, běžnou manipulaci i jakž takž zastřílení si na střelnici ve spoustě disciplín (od mířenky, po akční střelbu).

Díky vyšší stavbě bude mít drobet větší zpětné rázy než třeba ten Glock, ale to by Tě mělo zajímat, kdybys sháněl pistoli na IPSC. (A to bys asi sháněl ještě něco úplně jiného, než P99 nebo Gčko).

Takže za mě - skvělá volba.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...