Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Kairos, záleží v kolik jsi tam byl. My 19-20 h.

Martin UL. V Praze přímo snad na Černém Mostě a já dneska objel dvě střelnice venkovní, Vinařice a Libušín. Na obou by dlouhá střílet šla, akorát je to az za Kladnem.

Ty jsi byl ten s satkem kolem krku nebo ten vyssi stihlejsi? :-)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Aniž bych chtěl rozdmychávat vášně, tak v kauze Uherský Brod jsem se před pár dny dočetl, že se údajně chtěli oba ustupivší policisté do restaurace vrátit, protože už bylo na místě policistů víc a věděli o zadním vchodu, bylo jim to ale zakázáno, protože "zásahová jednotka je na cestě a probíhá vyjednávání"...

 

Tohle je můj arzenál. No, arzenálek... arzenáleček:-). Už aby měl LCP techničák a varazíme si všichni zastřílet:-).

post-3283-0-51456700-1425627922_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

wizard-ov - to je 20-tiletý vývoj. Začínal jsem revolverem 4" .357 Magnum, pak zmenšil na 2,5" .357 Magnum, přešel na 9 mm Luger (S&W 5906, nejlepší co jsem měl), pak romantický, ale chybný krok zpět k velké Berrettě 92 FS Inox, k tomu na nošení lepší 2" S&W Lady Smith v nerezu a pak už jsem přešel na univerzální Glock 30 na nošení i závody. K tomu NAA do kraťasů no a dnes to doplnil na nošení ideální LCP, Glock zůstane na střelnici a NAA do kraťasů. Glock není velký ani malý, ale ráže slušná. Střílel jsem s ním  IPSC, sice se občas muselo jednou navíc přebít (kapacita 10+1), ale bodové zvýhodnění ráže to proti 9 mm Luger srovnalo a pomalejší rána mi víc vyhovovala., o gong stačilo navíc škrtnout a šel k zemi. 

 

NAA při nošení fakt neobtěžuje...:-).  

post-3283-0-99236700-1425633209_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak koukam ze mas rugera doma. tak at ti slouzi.

 

Jinak v Productionu jsi musel byt docela za "egzota" :)  

 

Ani moc ne. Začínal jsem se S&W, 15+1 9 mm Luger, pak krátce s Berrettou 92FS a pak přešel na Glocka. Spočítal jsem si, že 90% disciplín má kolem 20 ran, takže jednou přebíjí každý. Vyjímečně jsem musel přebít když ostatní nemuseli a vyjímečně jsem musel přebít 2x, zatímco ostatní jednou, to ale bylo 2x za sezónu. Měl jsem jeden delší zásobník (myslím na 12 patron), takže s 10+1  to bylo 23 ran s přebitím a s tím jsem mohl v pohodě fungovat. Když jsem začínal, kladl jsem důraz na přesnost na úkor času, postupně jsem se zrychloval ale střílel stále přesně, takže jsem obvykle vystřílel jen to, na co byla disciplína postavena. Na prvních 5-7 profíků jsem stejně neměl a jak už jsem někde psal, ke konci mého IPSC střílení jsem končil na začátku druhé desítky, jednou se dokonce zadařilo 9. místo.

Glock je lehce upravený a má doraz na spoušti (je vidět na fotce), se kterou se v průběhu střelby pohybovalo v rozmezí 2 mm (odhad), takže to střílelo fakt rychle a bez strhávání, navíc jsme si dělali patrony sami a průběh výstřelu byl dost komfortní. Jojo, zlaté divoké časy...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Eddie - je to už dlouho, ale na okna si nevzpomínám. Prostě situace (půda, obchod, skladiště...), definovaný počet ran na celý stage (figura 2x, gong 1x), oběhni to co nejdřív a sestřel co sestřelit máš. Cas se měří od pípnutí po poslední výstřel, posčítá se co jsi trefil a co ne a zohlednil se koeficient ráže (větší ráže = výhoda). Bylo to bezva, věci se daly přehlédnout, některé se odkryly až po zásahu něčeho jiného, dobrý adrenalín:-). Tenkrát nás trénoval p.Falta, bývalý reprezentant, už starší pán ale stále to měl v ruce.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem taky včera složit zkoušku za ZP skupin ABCE a už jen čekám na vydání :clap:  Z 10 jsme teda úspěšně dokončili jen 3, komisař to docela drtil.

 

Kdybyste měl někdo tipy pro začátečníka tak budu jedině rád, třeba na zajímavý obchody na královehradecku nebo weby (zatim pročítám zbranekvalitne, strelectvi.cz a gunshop).

 

Uvažuju do začátku o nějaký komisní pistoli, no a střelnici mám 2 km od baráku takže tam budu asi docela často   :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Production jsem taky střílel pár let, s Berettou - 19+1 ran v šuplíku je naprosto OK a jen jsem se smál těm borcům, co furt řešili závady. Za ty roky, co jí mám, jsem neměl ani jedinou závadu, jak s fabrickejma, tak se svejma nábojema. Můj rekord byl asi 10. místo na konci celoroční extraligy, nebo jak se to tehdá jmenovalo.

Berettu jí dodnes a kdybych měl jít na nějaký ošklivý místo, beru jí s sebou, nedám na ní dopustit!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...