Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Panove mate nekdo zkusenosti s PAR mk3 ? Spolehlivost, závady. Na forech obecne ctu hodne o ruznych neduzich AR-15. Chtel bych poridit dlouhou a tahle mi vychazi nejlip.

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

 

Já mám Mk3 Spartan, zatím mám vystříleno tak 500 nábojů - bez problému. Jediná věc a za tu si můžu sám byla když jsem vyměnil táhlo páky závěru za zvětšenou verzi. Nevšiml jsem si, že to má vůli v místě, kde se to zamyká a následkem tohohle a její větší hmotností se mi stávalo, že při vystřílení zásobníku vyjela kus dozadu i páka na natahování. Takže jsem zpět vrátil to původní táhlo a zatím to dál neřešil. Pušku jsem kupoval s tím, že chci dlouhou a ar15 v reakci na nesmysly z EU s tím, že cca do 30k. Původně jsem měl objednanej Ruger Ar-556, ale ten nebyl schopnej nikdo dodat a místo toho mi nabídli Spartan, tak jsem ho vzal a zatím si nestěžuju (a nebo mám štěstí na kus).

Upraveno uživatelem Trňák
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jsem byl po dlouhý době zase v Čestlicích a včera jsem čistil. Úplně jsem zapomněl, jaká je to uklidňující činnost ;).

Super obrázek ! To je vždycky dvojice ,,před" a ,,po" ? Vypadá to, že revolver jsi vyleštil z černění do nerezu a pistole tím třením nějak naběhla a vyrostla 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no to pojde dost tazko kedze slusna 3D tlaciaren sa da zostavit len z par servomotorov a merkuru... a keby nie tak by si musel rovno zakazat aj zvaracky bodovacky a tiez lepidla na kov, lebo kapacita kazdeho rovneho zasobnika pojde vzdy hravo zvacsit ak k sebe priheftnes dva tie male do serie. Osobne to vidim skor na zakaz odnimatelnych schranok ako takych.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mě to přijde jako normální inzerát. Člověk, který si třeba na tu pistoli vydělal normální prací a ne čerpáním dotací, si těch peněz váží víc. Je to nabídka, časem zjistí, že za ty prachy to je neprodejné a sleví.

Mě víc vadí exoti tohohle typu

http://bazar.hunting-shop.cz/inzerat/237530-jericho-941-f-9-luger/

nebo jiní, co se na inzerát ozvou, nabízejí zálohu a chtějí zbraň rezervovat, aby za čas zjistili, že ji vlastně nechtějí

okolo zbraní se pohybuje větší procento dementní populace než je běžný průměr

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...