Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

DavidLC, wizard-ov: je fakt, že G42 se mi drží trochu líp než LCP. Ale Glocka tehdy neměli a ze zbytku se mi LCP držel nejlíp, nehledě ke zmíněné plochosti a zaoblenosti, což pro mne byl výrazný argument. Co se týká střelby a přesnosti, LCP není žádný zázrak, ale asi ani outsider v téhle kategorii, ve světě je to poměrně oblíbená zbraň a každý majitel určitě vybíral z více modelů. Na 10-15 metrů se trefit dá a já předpokládám případný konflikt na vzdálenost ještě mnohem menší, takže OK. Mám zbraně příjemnější na střelbu, přesnější, ale to jsem vzhledem k určení nepovažoval za prioritu, resp. u těchto zbraní je to myslím vždy o subjektivním nalezení nejlepšího kompromisu a každý to máme jinak. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak nějak nechápu, co řešíte. Ze zbraně velikosti krabičky od cigaret se střílet dobře nebude nikdy. Tak buď chci, aby se dobře nosila nebo aby se dobře střílelo.

MJ.: Kdysi jsem si dělal výcuc, z kama to jen na netu šlo a skutečně nešlo nalézt statisticky podložený vztah víc zbraní=více zločinu. V drtivé většině to bylo naopak. Více zbraní= méně zločinu. V některých případech to bylo ale na stejno jako se stavem před zákazem zbraní, ale nikdy to nebylo tak, že víc zbraní= více zločinu. Zdroje nemám, dělal jsem si to pro sebe do šuplíku/koše, jen pro informaci.

Je nefér, že zastánci a prosazovači sraček z EU neumějí ani nechtějí používat statistické údaje, ale po nás se to vyžaduje.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vše výše napsáno od Vás obou chápu a v podstatě souhlasím.Ale já jsem patrně vemeno a mám špatné návyky (nebo možná žádné). Mě to nepřebíjelo,ostatním jo. Lehce jsem ji asi držel.Další problém (třeba jen můj) dlouhý chod spouště. A reklamace pružiny,prostě zvyk na G asi :-)

Schovat se dá taky v pohodě (jasný LCP je lepší).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já LCP mám asi jedno z prvních u nás.Jasně je to moc malý,blbě se to drží a dost to kope.Když vylezl Glock s G43,tak jsem si ho koupil s tím že vyzkouším a LCP prodám.No a zatím mám obojí.Na skryté nošení neznám nic lepšího než právě LCP.Jasně Glock je Glock,ale přeci jen je o ,,dostˇˇvětší.Ve vnitřním kydexu se nosí hodně dobře,ale bohužel ho díky mé postavě je trochu horší dobře schovat.Zase je možné náhradní zásobník vylepšit botkou a máte hned o 10 nábojů víc.K LCP se dá sehnat zásobník na 7,ale je dost drahej.Teď se u nás objevil LCR v ráži 9mm Luger,tak mám o čem přemejšlet,akorát že stojí 20.Ale budu se muset mírnit,trezor není nafukovací.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kdyz uz je tady diskuze o tom LCP, tak taky jeden kousek mam a je to idealni zbran na leto s clipdraw a trigger guardem (nebo bez) do kapsy.

Opravdu neznam nic lepsiho. Muzu srovnat napriklad s glock 43, walther pps nebo SW 637 airweight a tam se bez vnitrniho kydexu neobejdu u zadne ze jmenovanych zbrani. Do kapsy se mi proste nevejdou.

 

Na netu jsem videl spoustu LCP s vylestenym zaverem a hlavni, nemate s tim nekdo zkusenost - jak na to? Celkem by se mi to libilo.

 

btw: ten SW 637 Airweight bude nejspis na prodej, mam na ceste jiny revolver, ktery jsem dlouho chtel, tak kdyby mel nekdo zajem...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bud riskni nějakou čínu za pár stovek, nebo jdi do něčeho lepšího jako je např: vortex sparc AR případně jetý klasický sparc 2. Holosun je taky fajn, ale kamarad měl teď celkem smůlu kdy ho musel 2x za sebou reklamovat. Vortex ma doživotní záruku a na mě působí trochu lépe, a ten model AR je i stejný velikostně takže odpadá nevýhoda klasického sparca ať už 1 nebo 2 generace.  Rozhodně neinvestuj do kolimatoru 20tis když je to na konverzi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak máme připravené nové pušky... Něco je jen pro nás, něco je na půjčování na kurzy. Pěkně se nám to rozrůstá, doby kdy jsme půjčovali základní modely už jsou definitivně pryč  :smoke:

 

Klubová Rem 700 a nové šasi ESS, pecka... Jsem z toho nadšenej!

 

post-3414-0-79152400-1498460295_thumb.jpg

 

 

Nový Ruger Precision Rifle - absolutně nechápu, jak to můžou prodávat za tyhle peníze... V americe převálcovali konkurenci krutým způsobem... Má to prostě všechno co od pušky na taktiku / precizní střelbu chcete, za cenu poloviční, než by mohla být. Fakt to nechápu, jednu si musím nechat (ne že bych jí potřeboval, super pušek mám dost, ale tohle se fakt nedá...). Dokonce i Verča už to odkývla - a tu jen tak něco nepřesvědčí  :whistle:

 

post-3414-0-05138700-1498460325_thumb.jpg

 

 

Moje Rem 700 v AX AICS. Ještě se s tím seznamuju, ale je boží  :sniper:

 

post-3414-0-33649000-1498460346_thumb.jpg

 

 

Klubová Rem 700. Vlastně ani nevím, proč jsem si pořizoval svou vlastní, když tahle umí to samý...

 

post-3414-0-59505800-1498460404_thumb.jpg

 

 

Tímhle jsme to odstartovali - klubová Rem 700 v šasi MDT HS3. Tohle byl první skok kupředu od základních pušek - a pořádnej...

 

post-3414-0-92340400-1498460443_thumb.jpg

 

 

Moje stará CZ700. Střílí fantasticky, ale ne zásluhou CZUB... Práce co s tím bylo. Ještě pořád jí půjčujeme, ale radši bych jí stáhnul, je to vyjímečná věc  :rolleyes:

 

post-3414-0-80598900-1498460465_thumb.jpg

 

 

Moje Tikka T3 v MDT HS3 a mými doplňky. Fantazie... Teď nová hlaveň a dodělat detaily a bude to zase kladivo přes kilometr... Verča už ji prohlašuje za svojí, ale tak snadný to nebude  :D

 

post-3414-0-20875800-1498460485_thumb.jpg

 

 

Mimochodem, v půli září další sniper kurz, kde se budou používat  ;)

 

A proč si sami pro sebe nepořídíme něco v té nejvyšší kategorii? To je jednoduchý, sám používám to, co nabízím i jiným, nebo co půjčujeme... A nejvíc lidí má logicky zájem o systém ve střední kategorii, tak i já používám zbraně tohoto typu. Sám střílet AI, DTA, Kelbly nebo podobně a lidem doporučovat Ruger, Remington, Tikku - nemohl bych se podívat do zrcadla  :smile_anim:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...