Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Tak vyrazit číslo je to nejjednodušší - pochopitelně za peníze. Já jsem na jedné ze svých starších pistolí /ale téměř NOS/ neměl výrobní číslo, tak uvedli vyražený měsíc a rok výroby a je to oficiální /no podle pravdy ono se jich zase tolik nedochovalo, aby prošly tormentací/.

Ještě doplním a bylo to dobře a děkuji jim za to, protože vyrážet tam ještě nějaké číslo - to by byla vražda /stačí lvíček/. Je vidět, že odborníci mají cit pro zbraně.

Upraveno uživatelem gandalf
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Inu, pokud jsi sběratel, může být zajímavý právě fakt, že zbraň NEMÁ výrobní číslo.  Každý znak, který na ni potom vyrazíš, na ní tuhle hodnotu de facto zničí. Potom by bylo na místě vydat průkaz zbraně s poznámkou ,,NEUVEDENO"  v kolonce výrobního čísla, totéž je možné v kolonce vzor. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Trochu v tomhle případě vazbu nechápu, už je to vlastně dost dlouho, svědci jsou určitě vyslechnuti, tak ovlivňování nehrozí, pokračování činu rozhodně nehrozí, protože bouchačky mu určitě sebrali, takže mu napařili útěkovku?  Nebo je to spíš ochranná vazba, aby ho místní příznivci zastřeleného nelynčovali ještě před soudem ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ochranná vazba je, tuším, jen v anglosaském právu.

Já vím, u nás to takhle nefunguje, byl to jen takový - asi nemístný - pokus o vtip. I když si na jeho místě dokážu představit, že bych radši párkrát pustil hlášku, že se doma nezdržím, a zústal za mříží do soudu, než abych se vrátil jak holé kuře mezi lišky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...