Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Druhy vazby


  • útěková [§ 67 písm. a) trestního řádu]. Je standardně uvalena, pokud obviněný nemá na území ČR trvalý pobyt.
  • kolusní [§ 67 písm. B) trestního řádu]. Je standardně uvalena, pokud vyšetřovatel dosud nevyslechl všechny svědky.
  • předstižná [§ 67 písm. c) trestního řádu
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

podle tehdy aktuálních zpráv:

 

Chomutovský soud poslal střelce do vazby proto, aby nemohl ovlivňovat svědky. To je samo o sobě pozoruhodné. Takzvaná koluzní vazba může trvat nanejvýš tři měsíce.

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/strelec-chomutov-soud-trest-najizdeni-do-lidi-rom-fv7-/domaci.aspx?c=A170601_180628_domaci_fka

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nemohu objektivně hodnotit tento případ, ale každopádně to na mne působí dojmem, že v právu či nikoliv a v jaké situaci je vlastně jedno.

Střílíš, tak jdeš minimálně na 1/4 roku do díry, bouchačky asi fuč, rodinu Ti asi obhospodařují pozůstalí šoféra, práce, hypotéka, atd.

To se fakt vyplatí, zkusit někomu pomoci. Borec na policajty počkal, dal jim použitou legálně drženou zbraň.... no a může si hodit korunou, jak to vlastně celé dopadne a hlavně kdy to jako skončí?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Těm klukům se nic nestane. Nedomluvili se v 1. obchodě kvůli jazykové bariéře. V novinách četli, že je u nás legální od 18 něco, co vypadá jako glock a je plynovka a to přece chtěli, jen se nedokázali domluvit. To, že někam dojdete se špatným nákupkem a prodejce vám tudíž nemůže zbraň prodat ještě neznamená, že se chcete nelegálně ozbrojovat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj,k 1.8 jsou pry nejaky zmeny v obsahu testu k ziskani zbrojaku. Vite neco konkretniho? Snazim se znamou pripravit na zkousky,tak ted nevim jestli radsi nepockat nez bude jasno. Kecali jsme u nas s majiteli strelnice kde se delaj zkousky,ze v tom bude peknej hokej...

Upraveno uživatelem Mira188
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...