Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

mně jednou vykradli auto cca v roce 1999. Jen peněženky a karty. Byl tam mimo jiné zbroják a jeden průkaz zbraně. Ten pán na policii mi napálil 1500 pokutu. Myslel jsem, že špatně slyším... To nemluvím o tom, že ty zmrdi vybílili účet :-( 

Průkaz zbraně dostaneš jako duplikát.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No tak když už jsem tak trochu načal ty 1911 a něco teď viděl. Je nějakej rozdíl mezi 9x19 a .45 ACP? Myslim hlavně střelbu. Střílel jsem jenom .45 ACP a to se mi moc líbilo na mířenku. Ale mezi těma rážema asi bude podstatnej rozdíl ve váze a rychlosti. Bohužel nevim, kde 1911 v 9 mm vyzkoušet. Ale budu mít krásný kulatý narozeniny a dostanu zase kraviny, tak že bych si udělal skutečnou radost. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sickboy: kdybys měl cestu do Ostravy, tak si můžeš vyzkoušet 1911 v 9L a .45 a k tomu 2011 v 9L případně .40 SW... Stačí dát vědět :-) Ale máš to z ruky.

Nejsem si jistý, co myslíš těmi rychlostmi. Tak samo, že lítá jinak rychle devítka a .45. Stejně tak je vývin rány v 9L spíš štěknutí a .45 takový delší húkanec (u běžných továrních nábojů). Kupodivu mi příjde, že u .45 jezdí závěr rychleji. Ale taky to může být tím, že do .45 sypu BA10, což je sakra rychlý prach. Vlastně tohle je možná odpověď na otázku rozdílu rychlosti - pokud přebíjíš, tak jaký si to uplácáš, takový to bude. Z obou ráží se dá "vychovat" plavná rána i ostré štěknutí. Navíc se chování těch zbraní krutě mění s výměnou pružin. Ani ne tak vratné, jak si lidi většinou myslí, ale té pod kladivem - ne nadarmo se jí říká mainspring ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kua chlapi, ja som s PP 7.65 zjavne anomália. A aj psa mám maličkého ši-cu ... :)

 

Ale prd, mám i Rugera LCP a dokonce malorážu (dlouhou), neboj se, o ráži to není...znáš to-raději .22 trefit než .45 minout :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...